• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kasztany dla restauracji

Wyniki dla

Kasztany dla restauracji

FrancjaLyon i Rodan-Alpy
  1. CONCEPT FRUITS

    Francja

    Verified by europages badge

    CONCEPT FRUITS z siedzibą w sercu Monts de l’Ardèche to firma specjalizująca się w przetwarzaniu kasztanów jadalnych od 1975 roku. Należy do grupy ROGER DESCOURS, francuskiego lidera i głównego europejskiego gracza w branży mrożonych owoców. Dzięki dostawom kasztanów od najlepszych producentów, Concept Fruits opiera się na zespole profesjonalistów będących ekspertami w przetwórstwie owoców. Oferujemy niezbędną gamę preparatów na bazie kasztanów przeznaczoną dla profesjonalistów z branży gastronomicznej i dla przemysłu spożywczego: • Kreme z kasztanów • Pasta z kasztanów • Puree z kasztanów • Kasztany w syropie - CONCEPT FRUITS oferuje przepisy na kremy i przeciery z kasztanów o autentycznym smaku, według tradycyjnych przepisów z Ardèche, dla tradycyjnej i smacznej kuchni. - Składniki w 100% naturalne, bez aromatów, bez konserwantów, bez barwników - 100% krem kasztanowy « CLEAN LABEL » bez syropu glukozowego - Pasta z kasztanów o wyraźnym smaku kasztanów, mało słodzona i nie waniliowa - Puree z kasztanów w saszetkach Doypack do łatwego i szybkiego użytku - Naturalne kasztany w syropie do różnorodnego użytku: jako dekoracja, w kawałkach, jako dodatek. Do przetwarzania kasztanów pochodzących z rolnictwa ekologicznego firma otrzymała certyfikat ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits ma także certyfikat IFS i BRC.

  2. QAMIAB

    Francja

    Verified by europages badge

    Uznany za najlepszy szafran na świecie: Afgański szafran został uznany za najlepszy na świecie przez International Taste Institute, wyprzedzając szafran marokański, irański, a nawet hiszpański. QAMIAB wybiera dla Państwa tylko czerwone słupki, najbardziej aromatyczną i pachnącą część słupka. Nie dodajemy żółtych włókien, które zniekształcają smak i fałszują wagę końcową. Pakowane we Francji, Twój Red Gold zachowa wszystkie swoje aromaty. Tradycyjnie zbierany ręcznie: wyjątkowy szafran QAMIAB rośnie pod afgańskim słońcem i jest zbierany ręcznie, z poszanowaniem wielkich tradycyjnych pól szafranowych. Przycinanie jest również wykonywane ręcznie. Systematycznie będą Państwo otrzymywać najnowsze zbiory, roczniki z bieżącego roku. Szafran QAMIAB, przez długi czas zarezerwowany dla sławnych szefów kuchni, jest teraz dostępny dla profesjonalistów i ogółu społeczeństwa. Mocny w smaku i bogaty w zapachu: Aby zagwarantować Państwu wyjątkowy afgański szafran, przeprowadzamy podwójną kontrolę w niezależnych laboratoriach. Pierwszy w Afganistanie tuż przed wywozem, a drugi we Francji przed pakowaniem.