• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieszarki do produktów

Wyniki dla

Mieszarki do produktów

FrancjaLille Nord-Pas-de-Calais
  1. STOLZ SEQUIPAG

    Francja

    Od ponad 60 lat filia DESMET BALLESTRA, STOLZ oferuje branży przemysłowej na całym świecie wyposażenie do procesu produkcyjnego i przeładunku produktów w postaci proszku lub ziaren luzem. Firma STOLZ opracowuje, produkuje i montuje sprzęt umożliwiający przemysłowcom przeładunek i przekształcanie produktów sypkich i granulatów: urządzenia do przeładunku mechanicznego, młyny bijakowe, granulatory, klimatyzatory termiczne, mieszarki, filtry odpylające. Głównymi klientami firmy STOLZ są przemysłowcy zajmujący się branżą agro-spożywczą, karmami zwierzęcymi, silosami zbożowymi oraz producenci biopaliw.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1880 roku Sethness Roquette specjalizuje się w produkcji karmelków w różnych formach (płynnej, pasty, proszku lub kruszony) dla rzemieślników i przemysłu spożywczego. Dzięki obecności na całym świecie i 4 zakładom produkcyjnym, firma Sethness Roquette stała się wiodącym producentem karmelków. KARMELKI BARWIĄCE: Karmelki barwiące są najczęściej stosowanymi barwnikami w przemyśle spożywczym. Karmelki barwiące, znane ze swojej jakości, oferują szeroką gamę rozpuszczalnych rozwiązań do wszelkich zastosowań w celu ujednolicenia koloru. CUKRY PALONE: W postaci płynnej lub sproszkowanej, cukry palone są karmelizowanymi cukrami, które dodają produktom spożywczym smaku i/lub karmelowego koloru. KARMELKI AROMATYCZNE: Aromatyczny karmel powstaje w wyniku kontrolowanego działania ciepła na cukry jadalne. W postaci płynnej lub stałej zapewnia mniej lub bardziej wyraźny smak karmelu, w zależności od potrzeb. W zależności od sposobu przyrządzenia można znaleźć karmelki miodowe, tradycyjne lub mocne. KARMELKI SPECJALNE: Karmelki specjalne to duża rodzina karmelków, od karmelków mlecznych po karmelki z solonym masłem, karmelki wegańskie i karmelki o obniżonej zawartości cukru… Te karmelki, w formie pasty lub kruszone, oferują unikalną teksturę i smak każdego produktu. Można stosować różne składniki (miód, mleko, śmietanę, czekoladę, masło, tłuszcze roślinne itp...).