Belgia, Liège
Z siedzibą w Liège w Belgii, Millésime Chocolat jest jednym z nielicznych belgijskich producentów czekolady, który pracuje bezpośrednio z ziarnami kakao: „Od ziarna do tabliczki”, znanym również jako „Bean-to-Bar”. Jesteśmy jedynymi, którzy produkują wyłącznie czekoladę rocznikową, pochodzącą z określonego terroiru i geograficznego obszaru. Nasza filozofia polega na pracy wyłącznie z ziarnami pochodzącymi z wyjątkowych plantacji i terroirów. Nie mieszamy zbiorów, terroirów ani roczników. Nasze ziarna pochodzą z drzew, które szanują ancestralną genetykę kakaowców.
... kakao oraz surowce najwyższej jakości. Składniki gwarantowane bez GMO. Etyczna i zrównoważona czekolada, z czystym masłem kakaowym i bez dodanych tłuszczów roślinnych. Całe mleko i świeże masło z mleczarni. Corné Port-Royal to sieć około dwudziestu sklepów w Belgii i 15 we Francji. Oferujemy szeroki wybór pralinek.
Belgia, Seneffe
... tradycyjnych chipsów, a ponadto są bogatym źródłem witaminy E. Nasza oferta obejmuje również bio migdały pokryte bio czekoladą oraz rodzinę produktów składającą się z bio batoników czekoladowych, które można delektować się w gorącym napoju lub smakować jak lizak. Bio czekolada jest produkowana lokalnie: w Belgii. Nasze doskonałe ziarna kakao są importowane z małej spółdzielni w Dominikanie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play