• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • ciasta spożywcze

Wyniki dla

Ciasta spożywcze - Import eksport

Francja

Zweryfikowane przez Europages

Ulepszenie istniejącego sprzętu poprzez integrację naszych emiterów podczerwieni, z pozytywnym wpływem na produktywność, jakość i oszczędność energii. TUNELE SUSZĄCE I PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE Do pieczenia, przyrumieniania, opiekania i znakowania: Herbatniki, Chleb, Brioszki, Tosty, Pizza, Naleśniki, Chipsy, Zboża, Bezy.... SPRZĘT DO INTEGRACJI PALNIKÓW Frytkownice Czajnik Palenie kawy Blachy do pieczenia Odkażanie skórki serowej

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Acid Whey Powder (AWP) jest produktem ubocznym produkcji sera lub kwaśnej kazeiny. Powstaje w wyniku suszenia świeżej serwatki z miękkich serów białych. Fermentacja mikrobiologiczna zmniejsza zużycie mleka drobnoustrojów i przekształca laktozę w kwas mlekowy. Acid Whey Powder jest używany głównie do produkcji ricotty i masła serwatkowego. Jest również stosowany jako składnik wielu przetworzonych produktów spożywczych, takich jak chleb, krakersy, mięso, ciasta i przetwory spożywcze. Acid Whey Powder występuje również w czekoladzie i wyrobach cukierniczych. Oferowany przez Foodcom produkt może być również wykorzystany do produkcji pasz dla zwierząt. Jest popularnym ekonomicznym zamiennikiem słodkiej serwatki w proszku w paszach dla prosiąt. Kwasowa serwatka w proszku jest również stosowana w preparatach mlekozastępczych o niskim pH.

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę
Filtry

Wyniki dla

Ciasta spożywcze - Import eksport

Liczba wyników

2 Produkty