Włochy
Sprzedaż detaliczna
Poszukiwanie najwyższej jakości oraz pragnienie zaoferowania najlepszych produktów - te dwie idee przyświecały przedsiębiorstwu Cioccolateria Artigianale Sperandri z Turynu już od czasów jego powstania w 1979 r. W poszanowaniu tradycji produkcji czekolady w tym mieście, największą wagę przyłożono do doboru urządzeń pozwalających na przetwarzanie najszlachetniejszego składnika z okolic Piemontu, orzeszkόw Tonda Gentile Piemonte IGP, które są prażone i mielone w naszym laboratorium.. Codziennie poszukujemy idealnej równowagi między szacunkiem dla tradycji a atrakcyjnością innowacji; dzięki temu stworzyliśmy przysmaki, które składają się na naszą ofertę, wraz z klasykami z turyńskiej fabryki czekolady, takimi jak wytłaczany Gianduiotto, produkowany tylko przez niektóre miejskie fabryki czekolady, Cremino Classico i delikatny nugat orzechowy. Sperandri oferuje możliwość personalizacji produktów, takich jak: opakowania gianduiotti, cremini i jajek wielkanocnych dekorowanych ręcznie lub unikatowo zdobionych.
Sprzedaż detaliczna
Via Pinelli Pier Dionigi, 52
10144 Torino - Włochy
Rumunia
Zastosowanie: Torby papierowe płaskie i saszetkowe, stosowane głównie w restauracjach typu fast food. Produkcja: są produkowane w 100% automatycznie z kontrolowaną aplikacją ekologicznych klejów przemysłowych na bazie wody. Personalizacja: mogą być drukowane na najwyższym poziomie jakości w maksymalnie 10 kolorach liniowych i / lub polichromiach, w tym specjalnych: złotym, metalicznym srebrnym z ekologiczną farbą na bazie wody do kontaktu z żywnością. Rozdzielczość druku może z łatwością osiągnąć 300 dpi. Materiał: biały papier pierwotny lub naturalny kraft, lub z pewnym procentem włókien z recyklingu, różne grubości (25-50 GSM), certyfikowany FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Rozmiary: Zazwyczaj produkujemy dziesięć rozmiarów, które są "bestsellerami" zarówno na rynku UE, jak i USA. Najczęściej zamawianym rozmiarem jest 160 x 160 mm. Zdolność produkcyjna: ponad 200 milionów sztuk rocznie. Chcesz otrzymać próbki i wycenę? Czekamy na Twoje zapytanie!
Poproś o wycenęPolska
Demineralizowana serwatka w proszku (DEMI) jest produkowana poprzez usunięcie części minerałów z płynnej słodkiej serwatki. W zależności od celu łączy się wiele technik: wymianę jonową, elektrodializę, ultrafiltrację, mikrofiltrację lub nanofiltrację. Demineralizowana serwatka w proszku (90% demineralizacji) jest szeroko stosowana w produkcji odżywek dla niemowląt na mleku. Pozwala na stworzenie składu najbardziej zbliżonego do mleka matki. Dzięki stabilności termicznej, jak również zdolności płynięcia, DEMI doskonale nadaje się do przechowywania w trudnych warunkach (stabilność termiczna). Ponadto jest alternatywą dla SWP, który jest stosowany ze względów żywieniowych lub smakowych. Wśród wielu zastosowań najbardziej popularne są premiksy spożywcze, zabielacze do kawy i herbaty, wyroby cukiernicze, napoje odżywcze, nadzienia kremowe, zupy i inne.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców