At SOLINA, safety days are organised to raise awareness and provide training for all teams. They are also a good opportunity to get together! October 18, 2021 - the annual safety day of Laboratoire PYC.
Francja
Podwykonawca
Firma SOLINA NUTRITION, jest Podwykonawca, założoną w 1979, roku i działającą w sektorze Dodatki odżywcze. Ma siedzibę w Aix-En-Provence, Francja.
Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:
At SOLINA, safety days are organised to raise awareness and provide training for all teams. They are also a good opportunity to get together! October 18, 2021 - the annual safety day of Laboratoire PYC.
Podwykonawca
320 avenue d'Archimède, les Pléiades III, Bât.B
13857 Aix-En-Provence - Francja
Polska
Acid Whey Powder (AWP) jest produktem ubocznym produkcji sera lub kwaśnej kazeiny. Powstaje w wyniku suszenia świeżej serwatki z miękkich serów białych. Fermentacja mikrobiologiczna zmniejsza zużycie mleka drobnoustrojów i przekształca laktozę w kwas mlekowy. Acid Whey Powder jest używany głównie do produkcji ricotty i masła serwatkowego. Jest również stosowany jako składnik wielu przetworzonych produktów spożywczych, takich jak chleb, krakersy, mięso, ciasta i przetwory spożywcze. Acid Whey Powder występuje również w czekoladzie i wyrobach cukierniczych. Oferowany przez Foodcom produkt może być również wykorzystany do produkcji pasz dla zwierząt. Jest popularnym ekonomicznym zamiennikiem słodkiej serwatki w proszku w paszach dla prosiąt. Kwasowa serwatka w proszku jest również stosowana w preparatach mlekozastępczych o niskim pH.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców