Brak wykwalifikowanych kucharzy rośnie w zastraszającym tempie.
Również ja, jako souschef, szef kuchni, executive chef oraz przedsiębiorca, doświadczyłem tego na własnej skórze.
W różnych miejscach pracy spotkałem się z brakiem kucharzy, ale z pewnością także z brakiem fachowców.
Z 29-letnim doświadczeniem w kuchniach głównie zamożnych restauracji, hoteli, firm cateringowych i statków, mogę śmiało nazwać siebie szefem kuchni tournant i jestem gotów do pracy na każdej pozycji w Państwa kuchni.
Jako freelancer mogę pomóc w przypadku tymczasowych braków spowodowanych chorobą, urlopami lub dużym natężeniem pracy.
Na krótkie, jak i dłuższe okresy.
Kim jestem?
Nazywam się Robert Siedenburg i mam duże doświadczenie w profesjonalnych kuchniach.
Znam się na restauracjach, hotelach, firmach cateringowych, statkach i lokalach eventowych.
Pracowałem w stałych kuchniach, kambuzach oraz z mobilnymi obiektami, więc jestem wszechstronny.
W porozumieniu możliwe jest wiele.
Moje portfolio znajdą Państwo na mojej stronie internetowej www.kokgevraagd.nl.
Częścią mojego portfolio jest mój predictive index, niezależny raport o tym, jak działam i kim jestem.
Jako freelancer jestem oczywiście elastyczny i dostępny.
Chciałbym osobiście się z Państwem zapoznać i omówić możliwości dla Państwa organizacji.
Z serdecznymi pozdrowieniami,
Robert Siedenburg