Rosja
Producent/ Wytwórca
Pogar Potato Factory JSC (PKF) uprawia i przetwarza ziemniaki, produkując błyskawiczne puree ziemniaczane i mieszanki oraz granulat ziemniaczany. PKF SA działa na rynku spożywczym od 1999 roku i jest jedynym dostawcą płatków ziemniaczanych dla HoReCa w Rosji. Producent płatków ziemniaczanych pakuje swoje produkty w małe opakowania 200-300 gramów, opakowania HoReCa 1-20 kg oraz worki od 17 do 1000 kg do użytku przemysłowego. Asortyment obejmuje granulat ziemniaczany o gęstości zalewowej od 250 do 580 gramów/litr w kolorze kremowobiałym, jasnożółtym, żółtym i jaskrawożółtym. Firma zajmuje się również uprawą pszenicy, rzepaku, łubinu oraz innych roślin, a także handlem własnym materiałem siewnym ziemniaków i roślin strączkowych. Odwodnione ziemniaki tłuczone firmy PKF przeznaczone są do produkcji półproduktów, chipsów i przekąsek, puree ziemniaczanego, kontroli wilgotności pieczywa, produkcji zup przecierowych. Producent dostarcza puree ziemniaczane instant do ponad 20 krajów, w tym do USA, krajów Europy i Ameryki Łacińskiej.
Producent/ Wytwórca
Molodezhnaya str.,1
Bryansk region
243550 Pogar - Rosja
Holandia
Z dumą możemy powiedzieć, że nasze frytki są produkowane zarówno w Belgii, jak i w Holandii, gdzie łączy się kunszt i miłość do frytek. We FlevoTrade rozumiemy, że dobra współpraca jest kluczem do sukcesu. Mamy bliskie relacje z naszymi fabrykami w Belgii i Holandii, a ci silni partnerzy pozwalają nam zapewnić odpowiednią jakość i dostawy zgodnie z ustaleniami. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w eksporcie nie tylko zdobyliśmy wiedzę, ale także stworzyliśmy rozległą globalną sieć. Nasze frytki docierają do miejsc na całym świecie. Oferujemy różne odmiany, wszystkie o charakterystycznym smaku i stylu. Frytki FlevoTrade są produkowane w nowoczesnych holenderskich i belgijskich fabrykach, które spełniają odpowiednie standardy bezpieczeństwa i jakości: -ISO 22000 (Food Safety System Cerficiation) -HALAL
Poproś o wycenęPolska
Białko ziemniaczane klasy paszowej uzyskuje się poprzez czyszczenie, gotowanie na parze i obieranie ziemniaków. Następnie skrobia jest ekstrahowana wodą, w wyniku czego powstaje zawiesina wypełniona białkiem, którą traktuje się kwasem, a następnie suszy i przetwarza na proszek. Białko ziemniaczane to drobny, sypki proszek o barwie szarej lub jasnoszarej lub żółtawo-zielonkawej i typowym zapachu suszonych ziemniaków. Surowcem do produkcji Białka Ziemniaczanego są ziemniaki skrobiowe pochodzenia polskiego.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców