TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Hiszpania

Factory icon Producent/ Wytwórca

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Przegląd katalogu wyrobów

Español Zobacz 10 produkty

Firma TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Sosy i przyprawy kuchenne. Jest również obecna w dziedzinach sosy i przyprawy, i winegret. Ma siedzibę w Reus ( Tarragona ), Hiszpania.

Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:

Najnowsze wiadomości o firmie

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Wprowadzenie wyrobu na rynek ・ 11 lis 2021

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Dokumenty

Domain icon Producent/ Wytwórca

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Hiszpania

Skontaktuj się

Dane firmy

Organizacja

  • Działalność podstawowa
    Producent/ Wytwórca

Działalność TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

  • Sosy i przyprawy kuchenne
  • sosy i przyprawy
  • winegret
Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo