Młyny w Oudenaarde specjalizują się w mieleniu biologicznie uprawianych zbóż na mąkę i mąkę. Oba produkty mają pyszny, naturalny smak z przeszłości i oczywiście są wolne od dodatków. Johan De Turck (czwarta generacja młynarza) i jego zespół gwarantują Państwu nienaganną jakość najwyższej klasy zgodnie z normą ISO 22000. Nasze własne laboratorium codziennie kontroluje jakość produktów.
Niezależnie od tego, czy chodzi o chleb, ciastka czy wypieki, przygotujemy dla Państwa indywidualnie dopasowaną kompozycję. Wspieramy Państwa i oferujemy rozwiązania, które pomogą ograniczyć koszty żywności, niezależnie od tego, czy są Państwo rzemieślniczym piekarzem, czy prowadzą Państwo przemysłową piekarnię. Oprócz naszego asortymentu bio, mogą Państwo również skorzystać z konwencjonalnego asortymentu mąki i mąki w Młynach w Oudenaarde.