Ukraina
Hurtownik
Firma LLC MITLIFE, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Masło. Jest również obecna w dziedzinach Cukier, Żywność - import-eksport, mąka, i cereal packing. Ma siedzibę w Kyiv, Ukraina.
Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:
Polska
Masło shea to olej, który powstaje w procesie przetworzenia orzechów masłosza. Masłosz Parka rośnie w Afryce, a masło shea jest tam stosowane z powodzeniem już od wieków. Jest niezwykle bogate w nienasycone kwasy tłuszczowe. Są one kluczowym składnikiem przy odmładzaniu i nawilżaniu skóry. Masło Shea dostarcza również wszystkich najważniejszych witamin potrzebnych, aby skóra wyglądała młodo i gładko, a co najważniejsze, zdrowo. Witaminy te wspomagają aktywność ochrony skóry przed wiatrem, zimnem, ostrym słońcem oraz wspomagają gojenie się ran i oparzeń. Ponadto składniki zawarte w maśle, wspomagają aktywność komórek, walczą z efektem ich starzenia i widocznie poprawiają kondycję skóry. Dzięki swoim właściwościom pielęgnującym coraz bardziej popularne staje się i u nas. Natłuszcza i nawilża naskórek, regeneruje skórę, ma działanie przeciwzapalne, doskonale odżywia i regeneruje skórę, łagodzi procesy starzenia, wspomaga walkę z cellulitem i rozstępami, łagodzi obrzęki.
Poproś o wycenęHolandia
Nasza margaryna FlevoTrade jest dostępna w wygodnych wiaderkach i tubach. Pyszna na chlebie, idealna do pieczenia, a nawet używana jako smaczna baza do sosów i dressingów. Wyjątkowość naszej margaryny polega na tym, że bardzo dobrze przechowuje się w ciepłych warunkach (poza lodówką). Dzięki wysokiej temperaturze topnienia zachowuje swoją konsystencję i smak nawet przy wzroście temperatury. Margaryna FlevoTrade jest produkowana w nowoczesnych fabrykach, które spełniają odpowiednie standardy bezpieczeństwa i jakości: -BRC (British Retail Consortium) -IFS (International Food Standard) -ISO 22000 (certyfikacja systemu bezpieczeństwa żywności)
Poproś o wycenęPolska
Nazwa masła zarezerwowana jest dla produktów bez domieszek tłuszczów roślinnych o określonej zawartości tłuszczu mlecznego – co najmniej 82% (nie więcej niż 16% wody i 2% odtłuszczonego mleka w proszku). Jest wytwarzany przez ubijanie świeżej lub sfermentowanej śmietany lub mleka w celu oddzielenia tłuszczu maślanego od maślanki. Produkt bogaty w witaminy A, D, K.
Poproś o wycenęLitwa
Masło kakaowe powstaje w wyniku tłoczenia miazgi (lub masy) kakaowej pod bardzo wysokim ciśnieniem. Po zebraniu masła kakaowego w stanie płynnym jest ono pakowane w 25-kilogramowe kartony i schładzane w celu transportu do naszych klientów. Masło kakaowe pozostaje w stanie stałym w temperaturze 270C, ale zaczyna się topić w temperaturze 27,70C i całkowicie topi się w temperaturze 350C. Gdy miazga kakaowa jest tłoczona, masło kakaowe pojawia się jako pierwsze w stanie naturalnym, zachowując pełny smak kakao. Dalszy proces jest przeprowadzany w celu uzyskania dezodoryzowanego masła kakaowego, dzięki czemu może być ono stosowane w produkcji czekolady bez wpływu na jej zapach i smak. Masło kakaowe jest wykorzystywane do produkcji czekolady w postaci własnej lub zmieszanej z miazgą kakaową. Oprócz zastosowań spożywczych, masło kakaowe jest wykorzystywane w produktach farmaceutycznych i kosmetycznych ze względu na jego właściwości przeciwutleniające i natłuszczające.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców