Gala apples of different size packed into 18 try pack or 14kg wooden boxes.
Francja
Błonnik jabłkowy wyprodukowany z organicznych wytłoków jabłkowych z Francji. Dostępnych jest kilka poziomów granulometrii
Poproś o wycenęDania
Ponieważ import czystego kawioru z bieługi do Stanów Zjednoczonych jest nielegalny, oferujemy hybrydowy gatunek bieługi i jesiotra syberyjskiego. Ta oszałamiająca ikra, najbardziej rozpoznawalny i poszukiwany gatunek produkujący kawior na świecie, wykazuje najbardziej poszukiwane cechy obu jesiotrów; Typowo duże, jędrne, kremowe ziarna Belugi łączą się z gładkim, złożonym finiszem syberyjskiego na podniebieniu, tworząc jeden z najwyższej jakości kawiorów dostępnych na rynku.
Poproś o wycenęPolska
Acerola to źródło witaminy C, której obecnie brakuje. Winna jest temu przede wszystkim monotonna i nieurozmaicona dieta, ze zbyt mała ilością warzyw i owoców i spożywanie przetworzonej żywności. Jest to tym bardziej groźne, że organizm ludzki nie magazynuje witaminy C i dlatego nie ma możliwości skorzystania z jej zapasów. Dlatego witamina C musi być dostarczana na bieżąco, zwłaszcza w okresach jej wzmożonego zapotrzebowania, czyli w jesieni, zimie i na wiosnę.Acerola zawiera największe ilości kwasu L-askorbinowego, czyli naturalnej witaminy C, ze wszystkich owoców na ziemi. Średnio acerola zawiera ok. 1500 mg witaminy C (maksymalnie do 4000 mg) na 100 g świeżej masy, czyli ok. 30 razy więcej niż cytryna. Naturalna witamina C, pochodząca z aceroli jest łatwiej przyswajalna i lepiej wchłania się niż np. ta dostępna w aptekach w postaci tabletek.W Brazylii bardzo popularny jest sok z aceroli, stosowany jako uzupełnienie niedoboru witaminy C.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców