• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny z dziczyzny

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Wędliny z dziczyzny

Producent/wytwórca
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  2. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

    Hiszpania

    Firma HNOS CABALLERO ROJO C.B., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach wędliny z dziczyzny. Ma siedzibę w Villarramiel (palencia), Hiszpania.

  3. WILDHANDEL VERMEERSCH

    Belgia

    Firma WILDHANDEL VERMEERSCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób, króliki i dziczyzna – hodowla. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Ćwiartowanie mięsa, Wędliny i mięso peklowane, Ćwiartowanie mięsa, dziczyzna gotowa, i wędliny z dziczyzny. Ma siedzibę w Torhout, Belgia.

  4. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  5. LA FERME DES SANGLOCHONS

    Belgia

    Firma LA FERME DES SANGLOCHONS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach regionalne wyroby rzeźnicze, szynka wędzona, i pasztety z dziczyzny. Ma siedzibę w Neufchâteau, Belgia.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CARNICAS DIBE S.L.

    Hiszpania

    Firma CARNICAS DIBE S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso z dziczyzny, i wędliny. Ma siedzibę w El Gordo, Hiszpania.

  2. SAN BONO SRL

    Włochy

    Firma SAN BONO SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, wędliny z mięsa mieszanego, słonina, Wędliny i mięso peklowane, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Ponte Dell'olio, Włochy.

  3. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

    Polska

    Masarnia Wędliny z Dębiny jest czołowym producentem wędlin w województwie mazowieckim. Wyroby Masarni Wędliny z Dębiny przygotowywane są według tradycyjnej receptury. Cechuje je niepowtarzalny smak i aromat, uzyskane dzięki zastosowaniu specjalnej metody wędzenia w tradycyjnych kadziach opalanych drewnem owocowym, dębowym i akacjowym. Nasi klienci wiedzą, że kupując wyroby w Masarni Wędliny z Dębiny, otrzymują świeże wędliny bez dodatku konserwantów.

  4. REZNICTVÍ UZENÁRSTVÍ-Z. ZIKMUND S.R.O.

    Republika Czeska