• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • dojrzewanie

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Dojrzewanie

Producent/wytwórca
  1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    The Family Butchers (TFB) to druga co do wielkości firma przetwórstwa wędlin w Niemczech, z ośmioma zakładami produkcyjnymi, ztarudniająca 2400 pracowników i osiągająca roczny obrót w wysokości 720 mln. euro. Firma rodzinna łączy wieloletnie doświadczenie i wiedzę fachową jako specjalista w dziedzinie produkcji marek własnych oraz jako producent dla znanych marek, takich jak Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz i Reinert HerzensSACHE. Idea innowacji jest silnie zakorzeniona w firmie: Dzięki kiełbaskom Reinert Bärchen firma TFB z powodzeniem rozwinęła segment wędlin dla dzieci, a wraz z firmą Reinert HerzensSACHE wprowadziła na niemiecki rynek pierwszą markę kiełbas z hodowli 100 % bez antybiotyków. Każdego roku produkowanych jest ponad 660 milionów produktów do sklepów samoobsługowych, od klasycznych kiełbas surowych, parzonych i gotowanych, po kreacje z wariantami przyprawowymi oraz produkty hybrydowe przeznaczone na półki samoobsługowe, ale także na ladę sklepową.

  2. PATURAGES COMTOIS

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma PATURAGES COMTOIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Sery. Jest również obecna w dziedzinach ROLNICTWO BIOLOGICZNE, serownia, ser brie, sery toma, sery camembert, ser gruyère, dojrzewanie serów, okres dojrzewania i konfekcjonowanie serów, i ser topiony. Ma siedzibę w Aboncourt-Gesincourt, Francja.

  3. AIMARETTI SPA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma AIMARETTI SPA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso mrożone, rzeźnie - mięso, dojrzewanie szynek, Mięso mrożone, szynka, i wędliny - hurt. Ma siedzibę w Villafranca Piemonte, Włochy.

  4. DI GIUSEPPE PORCELLI

    Włochy

    To przedsiębiorstwo, pracujące według najbardziej tradycyjnych technik produkcji i rzemiosła, dąży do powiększenia swojego horyzontu, poszerzając swoją gamę produktów i rynki docelowe, dzięki ciągłemu i niesłabnącemu procesowi badań i rozwoju, wprowadzonemu w celu odniesienia długoterminowego sukcesu we wprowadzeniu na rynek swoich produktów, również za granicą. Livasì jest firmą rodzinną, której rozwój jest wynikiem woli trzeciego pokolenia.

  5. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, dojrzewanie szynek, wędliny, Szynka, i Chorizo. Ma siedzibę w Loja, Hiszpania.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. RAÍCES SERRANAS DE JABUGO

    Hiszpania

    Firma RAÍCES SERRANAS DE JABUGO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach szynka hiszpańska, fabryki szynki, wędliny wieprzowe, i dojrzewanie szynek. Ma siedzibę w Zalamea La Real, Hiszpania.

  2. JEUNES AFFINEURS FROMAGERS

    Belgia

    Firma JEUNES AFFINEURS FROMAGERS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Sery. Jest również obecna w dziedzinach ser z truflami, dojrzewanie serów, sery z orzechami, i sery regionalne i typowe. Ma siedzibę w Beloeil, Belgia.

  3. GRECI PARMA

    Włochy

    Firma GRECI PARMA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach dojrzewanie serów. Ma siedzibę w Parma, Włochy.

  4. SIERRA DE JABUGO

    Hiszpania

    Firma SIERRA DE JABUGO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach dojrzewanie szynek, fabryki szynki, wędliny, i szynka hiszpańska. Ma siedzibę w El Repilado, Jabugo ( Huelva ), Hiszpania.

  5. COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC

    Francja

    Firma COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Sery. Jest również obecna w dziedzinach ser biologiczny, ser z mleka owczego, serowarstwo, i dojrzewanie serów. Ma siedzibę w La Cavalerie, Francja.

  1. AVANTAGES ET DIFFERENCE

    Francja

    Firma AVANTAGES ET DIFFERENCE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Import-eksport - przedstawiciele. Jest również obecna w dziedzinach Beczki i baryłki drewniane, Beczki i baryłki drewniane, baryłki, cięte drewno dębowe, i dojrzewanie w beczkach. Ma siedzibę w Toulouse, Francja.

  2. IBERDEN

    Hiszpania

    Firma IBERDEN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach dojrzewanie szynek, i wędliny. Ma siedzibę w Encinasola, Hiszpania.

  1. MASSERIA DE TURSI

    Włochy

    Firma MASSERIA DE TURSI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Sery. Jest również obecna w dziedzinach dojrzewanie serów. Ma siedzibę w Strongoli, Włochy.

  2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

    Francja

    Verified by europages badge

    Najbardziej elegancką nazwą nadaną ostrydze jest AMÉLIE, wynik czterech lat ciężkiej pracy na morzu. To morskie stworzenie, w połowie drogi między rybą a skorupiakiem, odmawia otwarcia przez kogokolwiek, opierając się niewtajemniczonym. Nasze zespoły, kierujące się wartościami pasji, doskonałości i poświęcenia, ucieleśniają każdego dnia nieustanne pragnienie przekraczania swoich granic. AMÉLIE jest ostoją dla francuskich ostryg, zbudowaną w oparciu o wiedzę najbardziej doświadczonych hodowców, którzy hodują i wybierają wyjątkowe ostrygi. Morza u wybrzeży Atlantyku, we współpracy z otaczającym je lądem, nadają ostrygom AMÉLIE subtelne dojrzewanie i niezwykłą finezję, pożądaną przez najwybitniejszych szefów kuchni i najbardziej wyrafinowane podniebienia. U podstaw jakości AMÉLIE leży żyzne, bogate podłoże. Historia Marennnes-Oléron mówi o istnieniu ostryg słynących z wyjątkowych zalet, gwarantujących jednorodne i obfite ostrygi każdego roku. Nasi hodowcy ostryg wykorzystują te cenne sekrety, rezerwując wyjątkowe lokalizacje dla AMÉLIE w parku ostryg Marennnes-Oléron. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dodatkowych informacji!

  3. CHÂTEAU LE BREZEGUET

    Francja

    Przejęta w 1999 roku, winnica CHATEAU LE BREZEGUET produkuje wina z winorośli mających średnio 25 lat z gatunku Malbec. W procesie produkcji naszych win winifikacja na ciepło trwa około trzy tygodnie, po czym wino dojrzewa przez minimum 18 miesięcy. CHÂTEAU LE BREZEGUET produkuje także wina z winogron ze starych winorośli mających wiek od 35 do 40 lat. Są to wina w 100% Malbec, których winifikacja jest bardzo długa i trwa od 3 do 4 tygodni z winifikacją na ciepło w końcowym etapie a dojrzewanie wina ma miejsce w nowych beczkach dębowych przez minimum 18 miesięcy. CHÂTEAU LE BREZEGUET produkuje także wina pochodzące z młodszych winorośli, CHEMIN DE COMPOSTELLE. Używane odmiany winogron to Malbec i Merlot. Są to wina bardzo aromatyczne, czerwone i różowe. Dzięki wysiłkom właścicieli winnicy wina te są regularnie nagradzane, a posiadłość powiększyła się w 2015 roku o 12 hektarów winnic CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

  4. SENRASDAIRY - PORTUGUESE ARTISAN CHEESES

    Portugalia

    SenrasDairy wytwarza sery domowe z mleka krowiego pochodzącego z gospodarstwa rodzinnego. Okrągłe w kształcie, nasze sery o unikatowym smaku powstają z użyciem: - mleka krowiego pasteryzowanego, enzymów mlecznych, koagulantów, soli i lizozymu, - świeże, dojrzewanie przez 1, 3 do 6 miesięcy - miękkie, kremowe lub półtwarde - z gładką skórką, jednolite, świeże lub suszone, bez pleśni - o kolorze jasno-żółtym. Sprzedajemy detalistom, hurtowniom, hypermarketom. Produkujemy także lody domowe..