• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • pasty barwiace

Wyniki dla

Pasty barwiace - Import eksport

  1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Firma Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH od 1968 roku specjalizuje się w projektowaniu i produkcji koncentratów barwiących i dodatków wzbogacających. W zależności od rodzaju nośnika polimerowego (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU i in.) dopasowujemy indywidualnie metody barwienia, aby móc zaoferować naszym klientom optymalne rozwiązania. Oferujemy również dobór barwników u klienta (Color Mobil Service) i w ten sposób zapewniamy sprawne konfigurowanie produktu. Portfolio naszych produktów w zakresie koncentratów barwiących obejmuje związki chemiczne, pigmenty, barwniki w płynie oraz koncentraty specjalne (pigmenty dekoracyjne, koncentraty typu „multify“ oraz koncentraty barwiąco-modyfikujące). Nasza bogata oferta dodatków obejmuje: środki przeciw zamgleniu, promieniowaniu UV, obniżające palność, antystatyczne, typu „antiblock“ i wiele innych. Nasze produkty stosowane są z powodzeniem w branży budowlanej, samochodowej, elektrycznej, kosmetycznej, spożywczej, jak również w technice medycznej i w produkcji opakowań.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1880 roku Sethness Roquette specjalizuje się w produkcji karmelków w różnych formach (płynnej, pasty, proszku lub kruszony) dla rzemieślników i przemysłu spożywczego. Dzięki obecności na całym świecie i 4 zakładom produkcyjnym, firma Sethness Roquette stała się wiodącym producentem karmelków. KARMELKI BARWIĄCE: Karmelki barwiące są najczęściej stosowanymi barwnikami w przemyśle spożywczym. Karmelki barwiące, znane ze swojej jakości, oferują szeroką gamę rozpuszczalnych rozwiązań do wszelkich zastosowań w celu ujednolicenia koloru. CUKRY PALONE: W postaci płynnej lub sproszkowanej, cukry palone są karmelizowanymi cukrami, które dodają produktom spożywczym smaku i/lub karmelowego koloru. KARMELKI AROMATYCZNE: Aromatyczny karmel powstaje w wyniku kontrolowanego działania ciepła na cukry jadalne. W postaci płynnej lub stałej zapewnia mniej lub bardziej wyraźny smak karmelu, w zależności od potrzeb. W zależności od sposobu przyrządzenia można znaleźć karmelki miodowe, tradycyjne lub mocne. KARMELKI SPECJALNE: Karmelki specjalne to duża rodzina karmelków, od karmelków mlecznych po karmelki z solonym masłem, karmelki wegańskie i karmelki o obniżonej zawartości cukru… Te karmelki, w formie pasty lub kruszone, oferują unikalną teksturę i smak każdego produktu. Można stosować różne składniki (miód, mleko, śmietanę, czekoladę, masło, tłuszcze roślinne itp...).