• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • restauracja

Wyniki dla

Restauracja - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. FERME DE GREZELADE

    Francja

    La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących najlepszą tradycję kulinarną, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw na bazie foie gras. Firma wytwarza produkty świeże i konserwy domowego wyrobu. Oferuje pasztety foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki i foie gras półgotowane), piersi z kaczki, kacze nóżki i potrawy gotowane. Sprzedaje także przystawki takie jak smalec z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały takie jak kacze nóżki w pomarańczach i fasolkę cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade oferuje także szeroki asortyment koszyków i kuferków z produktami regionalnymi. Produkty są w sprzedaży w naszych własnych sklepach, delikatesach i restauracjach. W budowie jest sala konferencyjna i restauracja, których zakończenie przewidziano na rok 2016.

  2. MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC

    Francja

    Firma Moulinage De La Rive Michel Blanc specjalizuje się w skręcaniu jedwabiu oraz włókien sztucznych (wiskozy) i syntetycznych. Pracujemy w branży włókienniczej dla różnych sektorów: odzieżowa, akcesoria, meblarska, dywany, tapicerka, restauracja, stroje na ceremonie, stroje dla duchownych. produkcja wielu rodzajów włókien: surowy jedwab, osnowa jedwabna, jedwab, krepa jedwabna, jedwab elastan, organtyna jedwabna, jedwab schappe, jedwab doupion, etc.