Ukraina
Producent/ Wytwórca
"Terra" produkuje i sprzedaje ziarna zbóż i płatki zbożowe, zboża z dodatkami, produkty korzystne dla zdrowia. Produkty: - Nie zawierają organizmów modyfikowanych genetycznie (GMO), produktów transgenicznych i ich derywatów. - Nie zawierają chemicznie syntetyzowanych konserwantów, barwników, aromatów i stabilizatorów. - Są wytwarzane bez stosowania szkodliwych technologii (obróbka ultradźwiękowa, konserwacja chemiczna, fenole i środki powierzchniowo czynne, rozszczepienie jądrowe i napromieniowanie).
Producent/ Wytwórca
Kharkiv Region
1a, Uchitelskaya Street
64107 Pervomaysky - Ukraina
Polska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Płatki Jęczmienne Błyskawiczne z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Nasze produkty są oczyszczane i pakowane w naszym zakładzie, przykładamy szczególną uwagę do jakości produktów. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty. Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale sprawdzają się jako dodatki do do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców