• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • produkty lokalne

Wyniki dla

Produkty lokalne

FrancjaTuluza i Południe-Pireneje
  1. BARON DE ROQUETTE

    Francja

    Firma BARON DE ROQUETTE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Jest również obecna w dziedzinach Przemysł konserwowy - maszyny i urządzenia, Przemysł konserwowy - maszyny i urządzenia, i Produkty lokalne. Ma siedzibę w Saint-Félix Lauragais, Francja.

  2. COLIS GOURMANDS

    Francja

    Firma COLIS GOURMANDS, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Papier ozdobny opakunkowy. Jest również obecna w dziedzinach Produkty lokalne, i produkt gastronomii regionalnej. Ma siedzibę w L'ISLE JOURDAIN, Francja.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.