• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • chorizo

Wyniki dla

Chorizo - Francja

Francja
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. SALAISONS JOUVIN

    Francja

    Firma SALAISONS JOUVIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Mięso z rzeźni i świeży drób, i Chorizo. Ma siedzibę w Nogent Sur Oise, Francja.

  3. GROUPE RIVIERE

    Francja

    Verified by europages badge

    Mając silne lokalne korzenie na południu Francji, Grupa Rivière od trzech pokoleń tworzy innowacyjne i smaczne dania gotowe, oparte na tradycyjnych francuskich recepturach. Wykonane z naturalnych składnikó receptury są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Grupa Rivière poprzez swoje marki pokazuje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na gotowane dania mięsne z południowo-zachodniej Francji. Les Mets de Provence wnosi słońce na talerzu dzięki kulinarnym pomocom, przyprawom, smarowidłom do aperitifu oraz gotowanym potrawom i warzywom z prowansalskimi nutami. Aroma One to specjalista od przecierów ziołowych i przyprawowych w tubach, do praktycznego i smacznego gotowania. Solvia przenosi kubki smakowe i 5 zmysłów za granicę dzięki ekologicznym przyprawom, sosom i gotowanym warzywom. Nasze zaangażowanie w jakość produktów: - produkowane we Francji - mięso i warzywa z Francji - czysta etykieta i odżywczo zbilansowane receptury - certyfikacja SME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - wysokowydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja na międzynarodowe standardy (IFS, BRC, Organic)