Polska
Producent/ Wytwórca
Czym jest STEAK ROCK Sposób podawania dań na rozgrzanym kamieniu lawowym. Idealnie nadaje się do potraw takich jak steki, owoce morza, ryby i warzywa. Grillowanie na kamieniu lawowym można spotkać na całym świecie i cieszy się ogromną popularnością w hotelach, restauracjach, klubach golfowych i typowych steak house. Ta niezwykle zdrowa metoda smażenia wydobywa z potraw niespotykane smaki i aromaty, wprawiając w zadowolenie nawet najbardziej wymagających klientów. Wystarczą trzy kroki do przygotowania wyśmienitej potrawy: Rozgrzać kamień Położyć na kamieniu kawałek mięsa Całość podać na stół Sekret STEAK ROCK: Najważniejszym elementem całego zestawu jest specjalnie dobrany kamień z lawy wulkanicznej. Wydobywany z południowego zbocza, jednego z pięciu najniebezpieczniejszych wulkanów świata, położonego na Półwyspie Apeńskim
Producent/ Wytwórca
Wspolna 10
26-001 Wola Kopcowa - Polska
Polska
Struktura ścian: Płyta sandwich grubość 33mm powłoka zewnętrzna laminat , rdzeń XPS Podłoga: Sklejka wodoodporna pokryta wykładziną PCV o podwyższonej ścieralności Rama: Stalowa, cynkowana ogniowo Dodatkowo w przyczepie: Koło podporowe Podpory stabilizujące 4szt Klucz do podpór
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców