Francja
Producent/ Wytwórca
RIVOIRE JACQUEMIN to francuski producent i eksporter serów Comté, Morbier, Gruyères z Comté w kręgach lub pakowanych, serów z regionu Franche-Comté o kontrolowanej nazwie pochodzenia (KNP) AOC Comté i chronionej nazwie pochodzenia (ChNP). Eksportujemy nasze sery Comté AOP i AOC Franche-Comté na Europę i cały świat. Zapewniamy starzenie i handel serami Comté w kręgach lub pakowanych, serów francuskich comté AOP i serów Comté pakowanych, Gruyère z Comté w kręgach i pakowanych. RIVOIRE JACQUEMIN sprzedaje i eksportuje rórne rodzaje serów francuskich wysokiej jakości z regionu Franche-Comté: Morbier, Mont d'Or, Tomme z Jury, Bleu z Gex. Od 1860 roku Rivoire Jacquemin zajmuje się starzeniem serów francuskich twardych AOC (KNP) i AOP (ChNP) Franche-Comté. Sery twarde AOC (KNP) Franche-Comté. Sery Morbier o kontrolowanej nazwie pochodzenia, AOC (KNP). Sery Morbier o kontrolowanej nazwie pochodzenia, AOC (KNP). Sery francuskie twarde o jakości AOC (KNP) i AOP (ChNP).
Producent/ Wytwórca
1 Avenue Louis Pasteur - Route De Lyon,
39570 Montmorot - Francja
Grecja
Ser roślinny o smaku goudy Z olejem kokosowym Równomiernie się topi Nie zawiera nabiału Bez laktozy Bezglutenowy Bez soi
Poproś o wycenęGrecja
Vegan Parmesan to roślinna alternatywa sera o smaku parmezanu. Ten parmezan bez laktozy jest idealny do przygotowywania dań wegańskich
Poproś o wycenęGrecja
Wegański ser o smaku edamskim bezmleczny ser o smaku edamskim w plastrach i blokach na kanapki i tosty Edam bez laktozy
Poproś o wycenęPolska
Gouda to holenderski żółty ser wytwarzany z mleka krowiego. Jest to ser dojrzewający (pół)twardy. Produkt dostępny w postaci bloku lub kostki owiniętej folią w kolorze żółtym lub czerwonym. Gouda charakteryzuje się łagodnym smakiem, który wzmacnia się wraz z długością procesu dojrzewania. Smak jest łagodny, delikatny i aromatyczny z delikatnym posmakiem pasteryzacji, który może być lekko kwaśny lub pikantny. Ma jędrną, gładką konsystencję i konsystencję. Możemy również zaoferować Goudę z niską zawartością soli, co zapewnia bardziej pikantny smak. Okres trwałości Gouda 45-48% wynosi około 3-12 miesięcy. Produkt należy przechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w Goudę 45-48% w blokach 3 kg lub euroblokach 15 kg.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców