Niemcy
Producent/ Wytwórca
OPW Ingredients GmbH to rozwijająca się firma, która konsekwentnie przetwarza surowce odnawialne i zapewnia wysokie standardy jakości produktów i usług Pod hasłem „Prosta robota - dobra robota! " Produkujemy i sprzedajemy produkty naturalne, takie jak oleje roślinne, mąki i białka, które są używane w przemyśle kosmetycznym, farmaceutycznym i spożywczym. Znajdujemy się w trójkącie granicznym między Niemcami, Holandią i Belgią. Nasze centrum sprzedaży i obsługi w Niederkrüchten-Dam nie tylko obsługuje rynki Europy Środkowej i Północnej, ale także oferuje rynkom zagranicznym ekspertyzę i doskonałą infrastrukturę. Nasz młody i dynamiczny zespół to nie tylko lata doświadczenia i wiedzy technicznej, ale także skupienie się na odnawialnym zielonym i zrównoważonym surowcu, by móc oferować najwyższą jakość produktów i doskonałą obsługę klientów.
Producent/ Wytwórca
Sohlweg 74
41372 Niederkrüchten - Niemcy
Polska
Produkt spożywczy instant do przygotowania naleśników z wysoką zawartością białka (27,5g na porcję). Produkt bez dodatku cukru. Smak białej czekolady z maliną.
Poproś o wycenęPolska
Jest to rozpuszczalny błonnik, który może ulec rozkładowi w jelitach, mimo że nie jest trawiony. Gotowy produkt ma wysoką rozpuszczalność w wodzie i jest sypkim białym proszkiem bez obcego zapachu. W przypadku diet ketogenicznych, bezglutenowych i wegańskich dopuszczalna jest guma ksantanowa. Około dwóch lat to trwałość gumy ksantanowej. Przedmiot należy przechowywać w chłodnym, suchym magazynie. Foodcom dostarcza swoim partnerom handlowym worki 25 kg gumy ksantanowej.
Poproś o wycenęPolska
Białko grochu otrzymuje się z grochu złocistego lub żółtego w procesach suchych i płynnych. Na etapie suszenia łuska grochu jest usuwana maszynowo i mielona. Później mąka grochowa jest odzyskiwana i dzięki właściwościom rozpuszczalności w wodzie białka są oddzielane przez wirowanie i zbierane. Końcowym produktem z białka grochu jest beżowy proszek o czystym smaku.
Poproś o wycenęPolska
Soy Protein Concentrate (SPC) to oczyszczony produkt otrzymywany z prażonej, obłuszczonej i odtłuszczonej śruty sojowej poprzez oddzielenie węglowodanów (cukrów rozpuszczalnych) przy użyciu najnowocześniejszej w UE technologii ekstrakcji.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców