Włochy
Producent/ Wytwórca
Każdego dnia, produkowanych jest 16 form Parmiggiano Reggiano (czyli sześć tysięcy rocznie), oznaczonych numerem 629. Sprzedajemy (i eksportujemy) Parmiggiano Reggiano bez pośrednictwa. W przeciwieństwie do innych podmiotów w branży, mleczarnia Latteria Sociale Nuova nigdy nie została włączona do innych przedsiębiorstw, a nawet przyjęła nowych wspólników gotowych wspierać najlepszy ser na terenie Bibbiano.
Producent/ Wytwórca
4, v. Vittorio Veneto
42021 Bibbiano - Włochy
Polska
Bezwodny tłuszcz mleczny (AMF) można wytwarzać z masła lub 35%-45% śmietanki, w zależności od pory roku. Proces produkcyjny polega na usunięciu prawie całej wody i beztłuszczowych substancji stałych za pomocą wirówek. Dzięki temu produkt jest łatwiejszy w konserwacji i przechowywaniu, ponieważ zawiera mniej wody.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców