Włochy
Producent/ Wytwórca
W Isca dell'Abate, w Perito, w regionie Salerne, znajduje się fabryka serów Fattoria dell'Alento, obecna na rynku włoskim i międzynarodowym. Nasza produkcja jest bardzo różnorodna i w całości oparta na produktach lokalnych. Sprzedajemy bocconcini (koreczki) z mleka bawolicy, ciliegine (czereśnie) z mleka bawolicy, mozzarelle, warkocze z mozzarelli, sery z mleka bawolicy, caciocavallo, ricotta z mleka bawolicy, scamorza, wędzony ser caciocavallo.
Producent/ Wytwórca
Localita' Isca Abate
84060 Perito - Włochy
Polska
Bezwodny tłuszcz mleczny (AMF) można wytwarzać z masła lub 35%-45% śmietanki, w zależności od pory roku. Proces produkcyjny polega na usunięciu prawie całej wody i beztłuszczowych substancji stałych za pomocą wirówek. Dzięki temu produkt jest łatwiejszy w konserwacji i przechowywaniu, ponieważ zawiera mniej wody.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców