SIAL PARIS 2016: the world's largest food innovation. Confit de Provence is attending the event to explore new markets, exchange views with the world’s agri-food players, and stay connected to trends. COME VISIT OUR STAND HALL 5 Stand: 5B HJ 207
Francja
Producent/ Wytwórca
Producent konfitur biologicznych, dietetycznych, z niską zawartością cukru i prowansalskich. Na własny rachunek i dla marek regionalnych, krajowych i międzynarodowych funkcjonujących w dużych i średnich supermarketach oraz w wyspecjalizowanych sieciach. Produkujemy w Puyricard około 20000 słoików dziennie czyli ponad 1500 ton/rok. Tradycyjne metody przygotowania i gotowania konfitur. Proponujemy również gamę dodatków kulinarnych « les Confits Gourmands ». Jesteśmy obecni na SIAL 2014 w Paryżu.
SIAL PARIS 2016: the world's largest food innovation. Confit de Provence is attending the event to explore new markets, exchange views with the world’s agri-food players, and stay connected to trends. COME VISIT OUR STAND HALL 5 Stand: 5B HJ 207
Producent/ Wytwórca
Route d'Avignon
La petite calade
13540 Puyricard - Francja
Grecja
Wegańska Feta to bezmleczna alternatywa sera przygotowana z oleju kokosowego. Ten zamiennik greckiej Fety jest bezglutenowy, bez soi, bez laktozy i bez nabiału Idealny do wegańskich dań, pizzy, ciast i sałatek!
Poproś o wycenęGrecja
Bezmleczny parmezan w płatkach Wegański ser przygotowany na bazie oleju kokosowego Ta alternatywa dla sera jest bezglutenowa, bez soi, bez laktozy i bez nabiału. Idealny do dań dietetycznych lub wegańskich
Poproś o wycenęGrecja
Bezmleczny Edam w plastrach na grzanki Wegański ser w plastrach na grzanki Przygotowany z olejem kokosowym Bezglutenowy Bez soi Bez laktozy Bez nabiału Idealny do tostów i kanapek!
Poproś o wycenęGrecja
Wegańska Mozzarella o smaku bezmleczny ser przygotowany na bazie oleju kokosowego Równomiernie się topi Bezglutenowy Bez soi Bez laktozy Bez nabiału Idealny do pizzy, ciast i sałatek
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców