• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wyroby masarskie konserwowe

Wyniki dla

Wyroby masarskie konserwowe - Import eksport

  1. MAISON VOISINE

    Francja

    Verified by europages badge
  2. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

    Rosja

    Verified by europages badge
  3. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

    Włochy

    Verified by europages badge
  4. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

    Włochy

    Verified by europages badge
  5. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

    Włochy

    Od 1987, masarnia i sklep z wędlinami Salumificio Bovo, Bortolazzi Massimo, w Weronie, proponuje wyroby rzemieślnicze, takie jak soppressa (kiełbasa z czosnkiem), kiełbasy, kiełbaski, rolada z boczku, salamella (rodzaj kiełbaski), cotechino (kiełbasa do gotowania), świeże mięso, dojrzałe specjalności. Salumificio Bovo jest wyborem wszystkich tych, którzy chcą zaoferować swoim klientom najwyższą jakość i najlepszy smak, gdyż stawia się w pozycji uprzywilejowanego partnera klienta i udostępnia mu szeroki wybór kiełbasek i kiełbas pierwszej jakości.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. BAUWENS THEO

    Belgia

    Theo Bauwens SA to firma rodzinna założona w 1909 roku, prowadzona już przez 4 pokolenie. Jesteśmy jednym z największych producentów wędlin w Europie. Nasza reputacja w zakresie wysokiego poziomu jakości i higieny jest potwierdzona certyfikatem IFS (International Food Standard) i stale weryfikowana przez nasze akredytowane wewnętrzne laboratorium mikrobiologiczne oraz laboratorium chemiczne. Nasze produkty podlegają ciągłym innowacjom i jesteśmy znani z naszej elastyczności i jakości usług.

  2. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

    Włochy

    Od 1957 roku Rodzina Vitali z pasją poświęca się rzemieślniczemu przetwarzaniu podrobów. Zwraca szczególną uwagę na potrzeby klientów i jakość swoich wyrobów. Nowoczesne techniki produkcji pozwoliły nam rozwinąć specyfikę, która zbudowała i utrwala reputację naszej firmy. Sami uprawiamy zboża przeznaczone do karmienia naszych zwierząt.

  3. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

    Hiszpania

    Specjalista z zakresu przygotowywania potraw na bazie kaczki. Foie gras z kaczki. Catering. Wędliny i dania gotowe. Mięsa, łopatka i wędlina przyrządzona. Drób i pasztety. Specjalności z kaczki. Mięsa pieczone.

  4. ROGER VIDAL SARL

    Francja

  5. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Francja

  1. MAISON GARCIA

    Francja

  2. C&C PACKING

    Kanada

  3. BERJAC VIANDES

    Francja

  4. PRODENERGOPRODUCT

    Ukraina

  5. JAG ALIMENTACIÓ

    Hiszpania

  6. BORVO TRAITEUR

    Francja

  7. ALLANTON ERGA

    Grecja

  8. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

    Polska

  9. FRELIMO

    Chorwacja

  10. OLIVER CARTY LTD

    Irlandia

  1. LE GRATIN LYONNAIS

    Francja

  2. CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED

    Zjednoczone Królestwo

  3. HALBERSTÄDER WÜRSTCHEN- UND KONSERVENFABRIK GMBH & CO. KG

    Niemcy

  4. ETABLISSEMENTS CANCE

    Francja

  5. HORST NEUMANN GMBH

    Niemcy

  6. MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

    Rumunia

  7. LUIGI UGOLOTTI S.R.L.

    Włochy

  8. GASTON, SPOL. S R.O.

    Republika Czeska

  9. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO ROL-PEK (LESCZEK ROLESKI)

    Polska

  10. SALUMIFICIO PIANELLESE

    Włochy