• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • słodkie bułki

Wyniki dla

Słodkie bułki - Import eksport

  1. SC IRIAMA ALCOM SRL

    Rumunia

    Firma SC IRIAMA ALCOM SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby cukiernicze przemysłowe. Jest również obecna w dziedzinach słodkie wyroby cukiernicze, i słodkie bułki. Ma siedzibę w CRAIOVA, Rumunia.

  2. BRIOCHES FONTENEAU

    Francja

    Partner wielkiej dystrybucji, przedsiębiorstwo Brioches Fonteneau produkuje bułki brioche i słodkie wypieki viennoiserie pod własną marką “Ma Boul’Ange”, a także pod markami dystrybutorów, eksponując w ten sposób walory produktów lokalnych Wandei. Dzięki swoim dwóm bazom produkcyjnym, firma Brioches Fonteneau dysponuje narzędziem pracy zarazem elastycznym, nowoczesnym i wydajnym. Ciągle unowocześniana, pozwala dostosować wytwarzane produkty do rytmu zapotrzebowania, zachowując jednocześnie swoje doświadczenie i wiedzę w dziedzinie piekarnictwa, odpowiadające najsurowszym wymaganiom.

  3. SUJKA MARIAN PIEKARNIA

    Polska

    Piekarnia Mariana Sujki istnieje na rynku od lat, ma bogate doświadczenie w zakresie wypieków. Oferuje klientom szeroki wybór produktów, w tym tradycyjny chleb. Proponuje głównie chleb zwykły, razowy, orkiszowy, ziarnisty, bułki zwykłe i słodkie, chałki oraz przede wszystkim ciasta i inne słodycze. W piekarni ma do dyspozycji doświadczonych piekarzy. Wspólnymi siłami zapewniają konsumentom bogaty wybór wypieków.

  4. WOLF BUTTERBACK KG

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Wolf ButterBack od ponad 20 lat produkuje mrożone wyroby piekarnicze jakości premium. Podstawowymi produktami są rogaliki, ciastka z nadzieniem i przekąski na bazie prawdziwego masła. Ponad 500 współpracowników w tylko jednym zakładzie produkcyjnym i administracji w Fürth, Niemcy, wynosi wyroby piekarnicze na najwyższy poziom rzemiosła. Wysoko wykwalifikowana siła robocza z wieloma specjalistami w branży piekarniczej w połączeniu z nowoczesną technologią produkcji zapewnia wysoką, niezmiennie spójną jakość. Firma kładzie nacisk na dobór składników najwyższej jakości. I tak do wyrobu ciast laminowanych używa markowego masła, a słodkie i słone nadzienia produkowane są przeważnie według własnych, sprawdzonych receptur. Ciasto jest pozostawiane na 8 godzin, aby umożliwić rozwój smaku i zachowanie świeżości przez wypiek długo po upieczeniu. Od wielu lat firma posiada certyfikat IFS "wyższego poziomu".