• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • ryż

Wyniki dla

Ryż - Rosja

Rosja
  1. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

    Rosja

    Jesteśmy producentem i eksporterem ryżu z Rosji: RYŻU DŁUGOZIARNISTEGO, RYŻU OKRĄGŁOZIARNISTEGO I MĄKI RYŻOWEJ. Nasz czarny i czerwony ryż to smaczne pożywienie, kruche i dobre do risotto. Posiada dużą zawartość przeciwutleniaczy. Nasz ryż brązowy jest nieoszlifowany, dobry dla zdrowia. Nieoszlifowany ryż może kiełkować. Zachowuje maksimum składników odżywczych. Produkujemy różne odmiany ryżu białego: kleisty i kruchy na pilaw. Stworzyliśmy ponad 20 nowych odmian ryżu. Jesteśmy wiodącą firmą w Rosji w tworzeniu nowych odmian ryżu. Uprawiamy ryż na żyznych glebach na południu Rosji i używamy 2-3 razy mniej nawozów niż w głównych krajach uprawiających ryż. Sprawia to, że ​​nasz ryż jest zdrowszy. Naszą główną działalnością jest Żywność - import-eksport oraz SPRZEDAŻ HURTOWA RYŻU. Jednak również zajmujemy się handlem detalicznym. Eksportujemy różne MĄKI RYŻU czarnego, czerwonego, białego i brązowego. Mąki z czarnego i czerwonego ryżu są bogate w przeciwutleniacze i sprawiają, że Państwa wypieki są pożywne.

  2. KADZAMA LLC

    Rosja

    Projektujemy łatwy w użyciu sprzęt typu bean-to-bar do przetwarzania ziaran. KADZAMA to firma założonaa w 2012 roku i prowadzona przez Dmitrija Mateychika - specjalistę w dziedzinie wyrobu czekolady. Produkty, które tworzymy są oparte na jego doświadczeniu jako rzemieślnika i biznesmena oraz opiniach i doświadczeniach innych światowych specjalistów od wyrobu czekolady, z którymi współpracujemy. Jesteśmy tutaj po to, aby poznawać problemy, z jakimi spotykają się wytwórcy czekolady i wprowadzać rozwiązania technologiczne, aby poprawić sposób, w jaki wytwarzają swoje najlepsze produkty. Teraz Ty decydujesz, jak pyszna jest Twoja czekolada. Smak jest pod Twoją kontrolą. Urządzenia KADZAMA służą do wyrobu takich produktów jak: • Czekolada (z ziaren i masy kakaowej); • Pasty orzechowe; • Humus, urbech i inne przekąski; • Mąka ze składników stałych — (gryka, ryż, groszek itp.); • Woda, mleko na bazie maku, migdałów, cedru. Najważniejsze jest to, że nasz sprzęt jest narzędziem dla Twojej wyobraźni. Co powiesz o czekoladzie bez cukru lub emulgatora? A może tak czekolada ze zdrowymi dodatkami biologicznymi? — To zależy od Ciebie!