• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso i wyroby masarskie

Wyniki dla

Mięso i wyroby masarskie - Polska

Polska
  1. KISZECZKA

    Polska

    Firma Kiszeczka istnieje od 1936 roku, kiedy to dziadek obecnych właścicieli rozpoczął produkcję nieskazitelnie pysznych wędlin, którymi już od ponad siedemdziesięciu lat delektują się mieszkańcy Mazowsza. Zlokalizowanie naszej firmy w Karczewie pod Warszawą pozwala połączyć doskonałą jakość wyrobów z dogodnym położeniem przedsiębiorstwa. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy i doświadczenie, któremu nie może równać się żadna inna firma z branży wędliniarskiej. Smak naszych wyrobów, to wynik doświadczenia i pasji, z którą podchodzimy do naszej pracy. Nie ustajemy jednak w walce o powrót zdrowej i smacznej tradycji na polskie stoły. Naturalne składniki oraz idealnie dobrane przyprawy tworzą symfonię każdego posiłku, która fascynuje miłośników najlepszych wędlin. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy

  2. STRUSIA KRAINA & MOBAX DUDKA MOTZ SP.J.

    Polska

    Jesteśmy producentami mięsa strusiego od 2002 roku, aktualnie produkujemy 30 ton mięsa pierwszej klasy. Posiadamy nowoczesny zakład konfekcjonowania mięsa strusiego. Od wielu lat dostarczamy mięso do Szwajcarii, Belgii i Niemiec. Pracujemy z hodowcami z Polski, Słowacji, Czech czy Węgier. Współpracujemy z hodowcami w celu ulepszenia hodowli, poprawy dobrostanu zwierząt. Stawiamy na rozwój hodowli strusi. Rodzinna atmosfera w pracy wpływa korzystnie na jakość produktu. Nasze produkty również trafiają do firm produkujących zdrową karmę dla psów. Obecnie opracowujemy zdrowe produkty wykorzystujące mięso strusie, jak burgery ze strusia, parówki, kiełbaski czy marynowane mięso strusie. Stawiamy na jakość produktów i ich walory zdrowotne, które mięso strusie ma wiele. Zachęcamy do zakupu naszych produktów świeżych czy mrożonych. Mamy własny transport chłodniczy, dzięki czeku możemy dostosować dostawy tak, aby zachować łańcuch chłodniczy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, do zakupów, zamówień czy pozytywnej rozmowy. Pozdrawiamy.

  3. AL-EM MIERNIK S.C.

    Polska

    Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Państwa kuchni. Prowadzimy również sprzedaż detaliczną w wyspecjalizowanych punktach. Dysponujemy dwoma zakładami rozbioru mięsa pod Krakowem skąd zaopatrujemy swoich klientów. Posiadamy własne chłodnie oraz sieć transportową. Możemy dostarczyć każdą ilość mięsa w wybranej przez Ciebie obróbce. Zapraszamy do współpracy!

  4. IZMIR KEBAB

    Polska

    Izmir to producent kebabów działający w branży mięsnej od ponad 35 lat, firma szczyci się 100% Polskim kapitałem, a lata spędzone na rynku pozwoliły zebrać doświadczenie, dzięki któremu firma uplasowała się na pozycji lidera w swojej branży. Producent kebabów oferuje mieszanki mięs w wielu różnych konfiguracjach smakowych, oraz objętościowych, jednak sam skład mieszanki może zostać dostosowany w zależności od preferencji klienta. Wysoką jakość oferowanych wyrobów potwierdzają liczne certyfikaty jakości, takie jak na przykład PL32100301WE.

  5. REDA GROUP SP Z O.O

    Polska

    KOMMERZIELLES ANGEBOT Guten Morgen. Die Reda Group kümmert sich um den Vertrieb von Rind-, Schweine- und Geflügelfleisch in Polen. Wir suchen Geschäftspartner in Deutschland. Wenn Ihr Unternehmen an einer Zusammenarbeit mit uns interessiert wäre, sind wir bereit, ein Angebot zu unterbreiten, das den Bedürfnissen von Ihre Firma. Wir gewährleisten zuverlässige Lieferungen und hohe Qualität der von Ihrem Unternehmen bestellten angebotenen Produkte. Wenn Sie interessiert sind, können wir zu Ihrem Unternehmen kommen, um die Details und Bedingungen der Zusammenarbeit zu vereinbaren. Wir stehen zu Ihrer Verfügung Czesław Rak Reda Group

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. MEATOLOGIA - WOŁOWINA NA STEKI

    Polska

    Niewiele jest osób, które oddają się w pełni swojej pracy, tworząc coś zupełnie nowego i pokazując, że zwykłe gotowanie czy dostarczanie składników wcale nie musi być nudne. Oto Meatologia - grupa specjalistów i pasjonatów mięsa, którzy postanowili stworzyć prawdziwy azyl zarówno dla restauratorów, właścicieli burgerowni i zwykłych domowych pasjonatów gotowania i miłośników idealnego steka. Współpracując z Meatologią, każdy ma możliwość zamówienia wybranej ilości mięsa z dostawą - zawsze świeże, odpowiednio przechowywane i oczywiście przygotowane tak, aby zaspokoić każde podniebienie.

  2. POLSKAMP S.A.

    Polska

    Firma POLSKAMP S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso odkostnione mechanicznie, mięso drobiowe mrożone, i mięso indycze. Ma siedzibę w Wiązowna, Polska.

  3. ST.RĄBAŁA SP Z O O

    Polska

    Firma ST.RĄBAŁA SP Z O O, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Trzoda chlewna. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, mięso, wędliny tradycyjne, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Pelplin, Polska.

  4. MEAT TUBE SP. Z O.O,

    Polska

    Firma MEAT TUBE SP. Z O.O,, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso świeże - hurt, mięso drobiowe mrożone, i szaszłyk mrożony halal. Ma siedzibę w Morag, Polska.

  5. MOKOBODY SP. Z O.O.

    Polska

    Zakłady Mięsne Mokobody sp. z o.o. w Mokobodach powstały w 2008 r. Zakład zajmuje się skupem żywca wołowego, ubojem zwierząt oraz sprzedażą ćwierci, skór i podrobów wołowych. Poza eksportem do krajów Unii Europejskich, od marca roku 2010 uzyskaliśmy uprawnienia weterynaryjne do produkcji na rynek państw trzecich: Malezja, Irak, Iran, Kazachstan, Zjednoczone Emiraty Arabskie. Posiadamy również uprawnienia exportowe na wysyłkę wołowiny do Turcji, Libanu, Libii, Jordanii, Syrii, Afganistanu, Kataru, Tunezji, Bahrajnu, Egiptu, Nigerii, Tadżykistanu, Turkmenistanu, Macedonii, Kosowa, Bośni i Hercegowiny, Albanii, Malezji, Kazachstanu, Uzbekistanu, Algierii, Azerbejdżanu, Republiki Mołdawii, Hongkongu, Japonii oraz Gruzji.

  1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

    Polska

    Jesteśmy niewielką firmą wędliniarską położoną w miejscowości Budzyń, gmina Liszki. Nasze wyroby produkowane są według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Starannie dobrane składniki oraz przyprawy sprawiają, że wszystkie nasze wędliny mają bardzo wyrazisty smak oraz aromat, są kruche i bardzo smaczne. Wędzenie odbywa się w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem bukowo-olchowym. Produkujemy kiełbasy, szynki, boczki, wędzonki, polędwice, balerony, wyroby podrobowe. Mamy nadzieję, że dzięki przywiązaniu do tradycji i trosce o zachowanie doskonałego smaku nasze wyroby wędliniarskie przypadną Państwu do gustu.

  2. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

  1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

    Polska

    Zakład Mięsny Rolmat powstał w 1997 roku. Jest firmą rodzinną, która poświęca bardzo dużo uwagi na każdy szczegół w funkcjonowaniu Zakładu. Dbałość o wysoką jakość produktów, to misja która jest realizowana od początku działalności firmy. Wędliny produkowane są metodą tradycyjną w oparciu o sprawdzone receptury, dlatego cieszą się dużym uznaniem klientów. Wędzenie wyrobów w tradycyjnej wędzarni przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny

  2. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  3. PHU SUŁKOWSKI

    Polska

    Jesteśmy nową firmą produkcyjno-usługową o zasięgu krajowym, lecz pragniemy rozwinąć się na rynek międzynarodowy. Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego. Nasze produkty są doceniane przez wiele firm. Aby sprostać wymaganiom klienta postawiliśmy na profesjonalizm zespołu i jego doświadczenie w branży spożywczej. Jesteśmy atrakcyjni dla naszych kontrahentów zarówno pod względem ceny jak też jakości. Jeżeli szukasz wysokiej jakości, kompleksowej oferty i nowego kontrahenta zapraszamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą. Serdecznie zapraszamy do współpracy.

  4. PODOLSKI SP. Z O. O. SP. K.

    Polska

    Firma Podolski to zakład rozbioru drobiu. Łączymy tradycję i doświadczenie z nowoczesnością i rozwojem. Aby jakość naszych produktów była wysoka w zakładzie prowadzimy dzielenie tuszki bazując na maszynach wiodących producentów. Oferujemy kurczaka i jego elementy: - filet - noga - mięso z nogi - ćwiartka - skrzydełko Firma dysponuje własną nowoczesna bazą transportową. Codziennej naszej pracy towarzyszy troska o zdrowie i zadowolenie klienta. Kompleksowa kontrola na każdym etapie produkcji, nowoczesne urządzenia i technologie, wdrożony system BRC są gwarancją bezpieczeństwa mikrobiologicznego żywności oraz wysokiej jakości oferowanego asortymentu.

  5. GIŻEWSKI PRODUCENT WĘDLIN Z DROBIU

    Polska

    Polski Producent wędlin z drobiu (indyk, kurczak) oraz wieprzowiny.Własna chodowla indyka , ubói i rozbiór.Przedsiębiorstwo rodzinne z tradycjami i wykwalifikowaną kadrą pracowniczą.Działamy na rynku mięsnym od 1990 roku.Posiadamy własną dystrybucję zarówno do3, 5T jak i 24T, dzieki czemu nasze produkty zawsze dostarczane są na czas.Obecnie zaopatrujemy klientów hurtowych jak i detalicznych na terenie całego kraju oraz eksportujemy produkty do krajów Unii Europejskiej .Stawiamy na profesjonalizm i najwyższą jakość produktów zgodnie z systemem HACCP.

  6. P.P.H.U. DROBGEN

    Polska

    Zakład drobiarski .P.P.H.U. „Drobgen” jest firmą działającą od 1993 roku na terenie Kaszub w województwie pomorskim. Zajmuje się produkcją wyrobów drobiowych z kaczki, gęsi, indyka i kurczaka. Swą wyjątkowość zawdzięcza unikalnej technologii produkcji wyrobów drobiowych, których skład stanowi 100% mięsa drobiowego. Wytwarzanie produktów oparte jest na recepturach własnych i stosowaniu tylko naturalnych przypraw smakowych. Specjalizacją zakładu jest produkcja wysokogatunkowych mięs kulinarnych, całych, zmielonych i przyprawionych oraz gotowych farszy do produkcji półproduktów, szczególnie poszukiwanych w gastronomii, takich jak: de volaille, kotlety, klopsy, hamburgery, itp. Renomę firmy stanowią głównie wyroby tradycyjne i regionalne z gęsi.

  7. BERGER MEAT WORKS

    Polska

    Rodzinna firma Zakłady Mięsne Berger jest producentem śląskich tradycyjnych wędlin o wysokiej jakości. Zaopatrujemy hurtownie na terenie Unii Europejskiej oraz posiadamy własną sieć sklepów detalicznych. Posiadamy szeroką gamę oferowanych produktów.

  8. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

    Polska

    Masarnia Wędliny z Dębiny jest czołowym producentem wędlin w województwie mazowieckim. Wyroby Masarni Wędliny z Dębiny przygotowywane są według tradycyjnej receptury. Cechuje je niepowtarzalny smak i aromat, uzyskane dzięki zastosowaniu specjalnej metody wędzenia w tradycyjnych kadziach opalanych drewnem owocowym, dębowym i akacjowym. Nasi klienci wiedzą, że kupując wyroby w Masarni Wędliny z Dębiny, otrzymują świeże wędliny bez dodatku konserwantów.

  1. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

    Polska

    Ubojnią zwierząt rzeźnych w Starych Kobiałkach zarządza Bożena Kebej. Od początku działalności w 1992 roku zajmujemy się profesjonalnym ubojem bydła, skupem żywca oraz sprzedażą mięsa. Oferujemy najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce. Prowadzimy także sprzedaż m.in. ćwierci wołowych i podrobów, tłuszczów, półtusz, tusz cielęcych czy mięsa wołowego w elementach. Działamy w oparciu o wdrożony system HACCP.

  2. WIPASZ S.A.

    Polska

    Wipasz S.A. jest największym polskim producentem pasz. Wykorzystując nasze doświadczenie rozpoczęliśmy produkcję zdrowej żywności. Aktualnie Zakład Drobiarski w Mławie oferuje mięso z kurczaka najwyższej jakości (tuszkę, elementy, podroby). Jest to możliwe dzięki naturalnemu programowi karmienia, wyselekcjonowanej, kontrolowanej holowli i nowoczesnemu przetwórstwu. Nasze hasło przewodnie- Z polskich pól na polski stół.

  3. UBOJNIA ZWIERZAT RZEZNYCH "MIR-KAR"

    Polska

    Jesteśmy, firmą rodzinną, zajmującą się ubojem, obróbką pozyskanego surowca oraz sprzedażą gotowych produktów. Nasze mięso jest wysokiej jakości, ponieważ posiadamy wysoko wykwalifikowaną kadrę pracowniczą, a także zaufanych hodowców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Oferujemy świeże mięso z kością lub bez kości, a także bogaty asortyment elementów mrożonych. Posiadamy wdrożony system HACCP, GPP, GHP.

  4. EUROFOOD SJ

    Polska

    Firma Eurofood zajmuje się sprzedażą artykułów spożywczych na terenie Polski, Litwy i Estonii, Ukrainy.Sprzedajemy towar w cenach producenta. Jesteśmy w stanie znaleść każdy interesujący klienta towar i dostarczyć go w dowolne miejsce naszym transportem.

  5. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

    Polska

    Jesteśmy producentem wędlin wytwarzanych w sposób tradycyjny, czyli wędzone drewnem bukowym, parzone w kotle i peklowane . Nasze kiełbasy posiadają zawartośc mięsa wieprzowego minimum 90 %.

  6. POL-EXPORT

    Polska

    Sprzedaż hurtowa mięsa mrożonego - export

  7. PW DAREX

    Polska

    Jesteśmy firmą handlowo-produkcyjną Zajmujemy się handlem drobiem, wieprzownią. Produkujemy trymmingi indycze jasne i ciemne

  8. PEKRAPOL SP. Z O.O.

    Polska

    Producent jelit naturalnych. W ofercie jelita wieprzowe, wołowe i baranie. Pochodzenie jelit europejskie.

  9. FPUH AMCIU

    Polska

    Ubój i sprzedaż drobiu i królików rzeźnych

  10. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

    Polska

    Firma ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, i wędliny drobiowe. Ma siedzibę w Aleksandria, Polska.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo