Francja, Lyon
216km
MVO Distribution, negocjant we wszelkiego rodzaju mięsie od 2002 roku, oferuje w bardzo konkurencyjnych cenach mięso wieprzowe / wołowe / drobiowe / cielęce / dziczyznę / jagnięcinę / baraninę / kaczkę / gęś / dzika / jelenia / mięso osła ... Negocjujemy bezpośrednio z naszymi partnerami rzeźniami i zakładami przetwórczymi obecnymi na rynku Francji i UE, oferując szczególnie konkurencyjne stawki,...
Francja, Bourg En Bresse
245km
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Francja, Bressuire Cedex
40km
...Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Francja, Saint-Viance
91km
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Francja, Poitiers
153km
... mieszanki, po śmierci, efekty przedrzeźnicze, zarządzanie rzeczami, przygotowanie i ograniczenia, liczby mikrobiologiczne i masy, itd. W szczególności jakość świeżego mięsa jest wyraźnie związana z cechami włókien mięśniowych, ponieważ mięśnie szkieletowe zawierają zasadniczo włókna mięśniowe.
Francja, Montauban
219km
Nasza rzemieślnicza firma z siedzibą w MONTAUBAN w regionie 82 oferuje mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe pochodzące z Oksytanii. Samodzielnie wybieramy i kupujemy zwierzęta u naszych dostawców hodowlanych. Dostawa może odbywać się w postaci tuszy lub pakowanej próżniowo. Nie sprzedajemy do klientów indywidualnych. VIANDES OCCITANES składa się z zespołu profesjonalistów, którzy są do Państwa dyspozycji.
Francja, Mauleon
247km
Agent handlowy w zakresie mięs, wędlin, jajek, produktów bio i niebio. Nasza dystrybucja odbywa się do hurtowników, przetwórców, dużych powierzchni handlowych, sklepów bio, rzeźników, wędliniarzy, serowarów oraz gastronomii. Dostosowujemy nasze opakowania do potrzeb klientów. Rozprowadzam mięsa, wędliny i jajka od następujących firm: SICABA dla mięs czerwonych. (bio i z certyfikatem) BIO VALEUR dla mięs i wędlin BIO. Firma Phelippeau dla jajek BIO lub z wolnego wybiegu.
Francja, Vouillé
197km
Francja, Sully Sur Loire
211km
Francja, Bordeaux
242km
Francja, Bressuire
224km
Francja, Montbazon
188km
Francja, Peyrins
245km
Francja, Brive La Gaillarde
92km
Francja, Saint-Étienne
184km
Francja, Ruffec
148km
Francja, Doue La Fontaine
231km
Francja, Nere
184km
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play