• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • bakłażany

Wyniki dla

Bakłażany - Włochy

Włochy
  1. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

    Włochy

    Verified by europages badge

    Nasza historia sięga końca lat 60-tych, kiedy to nasi dziadkowie założyli małe gospodarstwo specjalizujące się w uprawie karczochów. Od dziesięcioleci naszym głównym produktem są karczochy; pyszne zarówno w sosie własnym, jak i konserwowane w solance lub oleju. Wraz z upływem lat postanowiliśmy z pasją poświęcić się także innym produktom, takim jak: cukinie, bakłażany, pomidory, grzyby, oliwki oraz inne warzywa. Nasze przetwory są wynikiem pełnej pasji pracy na polach oraz mądrości chłopskich rąk, które wiedzą jak przywrócić Państwu w słoiku smak pysznych warzyw: zawsze świeżych i przetwarzanych w ciągu 24 godzin od zbioru. Dziś mamy zaszczyt obsługiwać ważne firmy z branży, oferując im wyłącznie produkty wysokiej jakości, których smak jest zasługą starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Przepisy, które odzwierciedlają naszą miłość do pól i dobrego jedzenia.

  2. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

    Włochy

    Verified by europages badge

    Dysponując gruntami o powierzchni ponad 300 hektarów sadzimy, pielęgnujemy i przetwarzamy wszystkie rodzaje warzyw. Naszym głównym produktem jest karczoch, przetwarzany co roku w milionach sztuk. Oprócz karczocha uprawiamy także pomidory, bakłażany, cukinie, paprykę i cebulę. Przetwory, w naturalnej zalewie lub w oleju są dostępne w różnych rodzajach opakowań: woreczki, puszki o wadze 1 kg, 3 kg oraz większe, w zależności od potrzeb naszych klientów. Firma korzysta z fachowej wiedzy ponad 200 pracowników oraz wykorzystuje najbardziej zaawansowane technologie w zakresie konserwowania żywności. Daje nam to możliwość bezpośredniego przetwarzania świeżych warzyw. Przetwarzanie składa się z kilku etapów i zawsze odbywa się w ciągu kilku godzin od zbioru. Posiadamy najważniejsze certyfikaty jakości w branży spożywczej m.in.: BRC food, ISO 9001: 2008 oraz certyfikat ICEA dla produktów ekologicznych. Od kilku lat, dzięki współpracy ze Slow Food, produkujemy przecier pomidorowy z pomidora Fiaschetto di Torre Guaceto.

  3. SUD ORTAGGI S.R.L.

    Włochy

  4. LA PUGLIA SENZA GLUTINE

    Włochy

    Firma LA PUGLIA SENZA GLUTINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pizze mrożone. Jest również obecna w dziedzinach lasagne do zapiekania, żywność bezglutenowa, bakłażany po parmeńsku, i bazy do pizzy. Ma siedzibę w Monopoli, Włochy.

  5. CASEIFICIO SOC. BEATO MARCO

    Włochy

    Firma CASEIFICIO SOC. BEATO MARCO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Sery. Jest również obecna w dziedzinach parmigiano reggiano, i bakłażany po parmeńsku. Ma siedzibę w Lama Mocogno, Włochy.