• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso i wyroby masarskie

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mięso i wyroby masarskie

Producent/wytwórca
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  2. KISZECZKA

    Polska

    Firma Kiszeczka istnieje od 1936 roku, kiedy to dziadek obecnych właścicieli rozpoczął produkcję nieskazitelnie pysznych wędlin, którymi już od ponad siedemdziesięciu lat delektują się mieszkańcy Mazowsza. Zlokalizowanie naszej firmy w Karczewie pod Warszawą pozwala połączyć doskonałą jakość wyrobów z dogodnym położeniem przedsiębiorstwa. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy i doświadczenie, któremu nie może równać się żadna inna firma z branży wędliniarskiej. Smak naszych wyrobów, to wynik doświadczenia i pasji, z którą podchodzimy do naszej pracy. Nie ustajemy jednak w walce o powrót zdrowej i smacznej tradycji na polskie stoły. Naturalne składniki oraz idealnie dobrane przyprawy tworzą symfonię każdego posiłku, która fascynuje miłośników najlepszych wędlin. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy

  3. STRUSIA KRAINA & MOBAX DUDKA MOTZ SP.J.

    Polska

    Jesteśmy producentami mięsa strusiego od 2002 roku, aktualnie produkujemy 30 ton mięsa pierwszej klasy. Posiadamy nowoczesny zakład konfekcjonowania mięsa strusiego. Od wielu lat dostarczamy mięso do Szwajcarii, Belgii i Niemiec. Pracujemy z hodowcami z Polski, Słowacji, Czech czy Węgier. Współpracujemy z hodowcami w celu ulepszenia hodowli, poprawy dobrostanu zwierząt. Stawiamy na rozwój hodowli strusi. Rodzinna atmosfera w pracy wpływa korzystnie na jakość produktu. Nasze produkty również trafiają do firm produkujących zdrową karmę dla psów. Obecnie opracowujemy zdrowe produkty wykorzystujące mięso strusie, jak burgery ze strusia, parówki, kiełbaski czy marynowane mięso strusie. Stawiamy na jakość produktów i ich walory zdrowotne, które mięso strusie ma wiele. Zachęcamy do zakupu naszych produktów świeżych czy mrożonych. Mamy własny transport chłodniczy, dzięki czeku możemy dostosować dostawy tak, aby zachować łańcuch chłodniczy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, do zakupów, zamówień czy pozytywnej rozmowy. Pozdrawiamy.

  4. IZMIR KEBAB

    Polska

    Izmir to producent kebabów działający w branży mięsnej od ponad 35 lat, firma szczyci się 100% Polskim kapitałem, a lata spędzone na rynku pozwoliły zebrać doświadczenie, dzięki któremu firma uplasowała się na pozycji lidera w swojej branży. Producent kebabów oferuje mieszanki mięs w wielu różnych konfiguracjach smakowych, oraz objętościowych, jednak sam skład mieszanki może zostać dostosowany w zależności od preferencji klienta. Wysoką jakość oferowanych wyrobów potwierdzają liczne certyfikaty jakości, takie jak na przykład PL32100301WE.

  5. AL-EM MIERNIK S.C.

    Polska

    Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Państwa kuchni. Prowadzimy również sprzedaż detaliczną w wyspecjalizowanych punktach. Dysponujemy dwoma zakładami rozbioru mięsa pod Krakowem skąd zaopatrujemy swoich klientów. Posiadamy własne chłodnie oraz sieć transportową. Możemy dostarczyć każdą ilość mięsa w wybranej przez Ciebie obróbce. Zapraszamy do współpracy!

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. MEATOLOGIA - WOŁOWINA NA STEKI

    Polska

    Niewiele jest osób, które oddają się w pełni swojej pracy, tworząc coś zupełnie nowego i pokazując, że zwykłe gotowanie czy dostarczanie składników wcale nie musi być nudne. Oto Meatologia - grupa specjalistów i pasjonatów mięsa, którzy postanowili stworzyć prawdziwy azyl zarówno dla restauratorów, właścicieli burgerowni i zwykłych domowych pasjonatów gotowania i miłośników idealnego steka. Współpracując z Meatologią, każdy ma możliwość zamówienia wybranej ilości mięsa z dostawą - zawsze świeże, odpowiednio przechowywane i oczywiście przygotowane tak, aby zaspokoić każde podniebienie.

  2. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

    Włochy

    Nasza branża: Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli i Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - złożona z Agrifood Toscana i około dziesięciu producentów z tej strefy - którzy założyli razem spółkę Val di Paglia Alleva Srl, będącą koncesjonariuszem marki Agriqualità, zarejestrowaną pod numerem 309, zgodnie z Rozporządzeniem 1652 dla Regionu Toskanii z dnia 21/03/2005, uzyskała certyfikat obejmujący wszystkie etapy produkcji i przetwórstwa.

  3. HANS ADLER OHG

    Niemcy

    Firma HANS ADLER OHG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Bonndorf, Niemcy.

  4. SAN BONO SRL

    Włochy

    Firma SAN BONO SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, wędliny z mięsa mieszanego, słonina, Wędliny i mięso peklowane, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Ponte Dell'olio, Włochy.

  5. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

    Hiszpania

    Firma JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Toral De Los Vados-León-España, Hiszpania.

  1. WINDAU GMBH & CO. KG

    Niemcy

    Firma WINDAU GMBH & CO. KG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach salami, i Mielonki. Ma siedzibę w Harsewinkel, Niemcy.

  2. ÁNGEL ARÉVALO

    Hiszpania

    Firma ÁNGEL ARÉVALO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Magazyny chłodnicze, Mięso i wyroby masarskie, quartering room, Magazyny chłodnicze, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Madrid, Hiszpania.

  1. FRIGORIFICO ANDINO S.A

    Chile

    Firma FRIGORIFICO ANDINO S.A, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso wieprzowe mrożone, i mięso wołowe mrożone. Ma siedzibę w Quilicura, Santiago,, Chile.

  2. NAVARRETINTO IBERICOS

    Hiszpania

    Firma NAVARRETINTO IBERICOS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Alcobendas-Madrid, Hiszpania.

  3. EMBUTIDOS LEFRAMA

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS LEFRAMA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Specjalności żywnościowe. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Tudela (navarra), Hiszpania.

  4. POLSKAMP S.A.

    Polska

    Firma POLSKAMP S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso odkostnione mechanicznie, mięso drobiowe mrożone, i mięso indycze. Ma siedzibę w Wiązowna, Polska.

  5. Frigorífico Karmac Spa

    Chile

    Firma Frigorífico Karmac Spa, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Bydło rzeźne. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Mięso i wyroby masarskie, Mięso z rzeźni i świeży drób, boned meat, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Santiago, Chile.

  6. EMBUTIDOS LACALLE

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS LACALLE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Baños Del Rio Tobia, Hiszpania.

  7. BRUGSE VLEESCENTRALE

    Belgia

    Firma BRUGSE VLEESCENTRALE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Mięso i wyroby masarskie, Mięso z rzeźni i świeży drób, mięsa prasowane, urządzenia i sprzęt do przetwarzania mięsa oraz pakowania produktów, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Brugge, Belgia.

  8. COENEN & CO

    Belgia

    Firma COENEN & CO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przetwory mięsne wędzone i peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Mięso i wyroby masarskie, Rzeźnie i wędliniarnie - maszyny i urządzenia, Wędliny i mięso peklowane, Mięso i wyroby masarskie, Rzeźnie i wędliniarnie - maszyny i urządzenia, i sklep mięsny. Ma siedzibę w Lummen, Belgia.

  1. BUVENS

    Belgia

    Firma BUVENS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Drób, króliki i dziczyzna – hodowla, Mięso i wyroby masarskie, Mięso z rzeźni i świeży drób, Drób, króliki i dziczyzna – hodowla, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Diest, Belgia.

  2. EMBUTIDOS ELE

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS ELE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Zamora, Hiszpania.

  3. AGRISALUMERIA LUISET

    Włochy

    Firma AGRISALUMERIA LUISET, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Ferrere, Włochy.

  4. VALLÉGRAIN

    Francja

    Firma VALLÉGRAIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Coudray Au Perche, Francja.

  5. DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO

    Hiszpania

    Firma DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Barcelona, Hiszpania.

  6. MARMO

    Belgia

    Firma MARMO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Sklep rzeźniczy - mięso, przygotowywanie przyjęć, i mięso. Ma siedzibę w Molenstede, Belgia.

  7. FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E

    Grecja

    Firma FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Trikala, Grecja.

  8. PIERAGNOLI

    Włochy

    Firma PIERAGNOLI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach Sery, Mięso i wyroby masarskie, Żywność - wyroby regionalne, Gastronomic products, Sery, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Vaiano-Loc. La Foresta, Włochy.

  9. HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L.

    Hiszpania

    Firma HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach wędliny wieprzowe, mięsa mielone i ich pochodne, mięso świeże - hurt, i surowa szynka postarzana. Ma siedzibę w Zaragoza, Hiszpania.

  10. TER BEKE

    Belgia

    Firma TER BEKE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, szynka, Pasztety i pasztetówki, wstępnie gotowana kiełasa do gotowania, i kiełbaski. Ma siedzibę w Wommelgem, Belgia.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo
Filtry

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mięso i wyroby masarskie

Liczba wyników

2300 Przedsiębiorstwa