• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mleko w proszku i skondensowane

Wyniki dla

Mleko w proszku i skondensowane - Import eksport

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Koncentrat białka serwatkowego 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) jest produkowany ze słodkiej serwatki w zaawansowanym procesie niskotemperaturowej ultrafiltracji. Dlatego większość białek pozostaje nienaruszona. WPC zawiera około 35-90% białek mleka. Ten proszek jest bezsmakowy i dlatego można nadać mu dowolny smak lub aromat. WPC 80 Instant znajduje zastosowanie w produkcji lodów, jogurtów, napojów, wyrobów wędliniarskich oraz głównie w żywieniu sportowców. Koncentrat instant łatwo rozpuszcza się nawet w zimnej wodzie. WPC 80 Instant dostępny jest w opakowaniach 15/20/25kg lub „Big Bag” 500-1000kg. Średni okres przydatności do spożycia WPC 80 Instant wynosi około 12 miesięcy. Zawartość białka: min. 80% Zawartość tłuszczu: maks. 8% Zawartość popiołu max. 3,5%

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Permeat jest produkowany ze świeżego pasteryzowanego odtłuszczonego mleka, powstałego po ultrafiltracji mleka w celu ekstrakcji białek i tłuszczów. Produkt jest następnie suszony przy użyciu zaawansowanych technik suszenia rozpyłowego. Produkt jest czasem nazywany „serwatką odbiałczoną”, gdy jest uzyskiwany z serwatki. Dzięki temu, że permeat serwatki jest bogaty w laktozę, ale ma niską zawartość białka, może być stosowany do produkcji słodyczy, wyrobów piekarniczych i tłuszczów. Dodawany jest również do produkcji lodów, serów topionych, napojów i kosmetyków.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Whey Protein Concentrate 80% (WPC 80) jest produkowany ze słodkiej serwatki w zaawansowanym procesie niskotemperaturowej ultrafiltracji. Taka obróbka redukuje pewną ilość składników niebiałkowych, aby otrzymać produkt o zawartości białka na poziomie minimum 80%. Ten proszek jest bezsmakowy i dlatego można nadać mu dowolny smak lub aromat.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowanego mleka odtłuszczonego poprzez filtrację i suszenie rozpyłowe. Stosunek wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości laktozy sprawia, że produkt ten jest powszechnie stosowany w produkcji żywności niskowęglowodanowej oraz napojów wzbogaconych w białko. Można go również dodawać między innymi do wypieków, deserów, produktów hodowlanych, napojów mlecznych, sosów i serów.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Słodka serwatka w proszku (SWP) jest produkowana przez suszenie koncentratu słodkiej serwatki, produktu ubocznego przy produkcji twardego sera. SWP jest dostarczany przez Foodcom, który jest poddawany procesowi suszenia rozpyłowego, który zapewnia dobrą rozlewność. Foodcom oferuje również słodką serwatkę w proszku do pasz, której jakość potwierdzona jest certyfikatem GMP+. Serwatka w proszku jest doskonałym źródłem węglowodanów i ma doskonałe właściwości brązowiejące. Produkt ten ma szerokie zastosowanie i jest przeznaczony do stosowania w branżach: mleczarskiej, paszowej, mięsnej, cukierniczo-piekarskiej, perfumeryjnej i farmaceutycznej.

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Odtłuszczone Mleko w Proszku (SMP) to produkt mleczarski powstały w wyniku odparowania świeżego pasteryzowanego odtłuszczonego mleka krowiego w procesie suszenia rozpyłowego. SMP to wszechstronny składnik o wysokim współczynniku dyspergowania i rozpuszczalności w wodzie, co czyni go idealnym wyborem do stosowania w produkcji przemysłowej. Jej szeroki zakres zastosowań obejmuje produkcję produktów mlecznych, takich jak jogurty, napoje na bazie mleka, analogi serów, desery, śmietanki do kawy i herbaty oraz mleko UHT. SMP ma okres przydatności do spożycia około 12 miesięcy. Jego łatwa obsługa i gładkość zapewniają wysoką jakość produktu końcowego w różnych gałęziach przemysłu.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Mleko pełnotłuste w proszku to produkt mleczarski otrzymywany w procesie odparowania wody z pasteryzowanego pełnego mleka krowiego za pomocą pompy próżniowej. Następnie produkt jest suszony rozpyłowo i odbierane jest pełnotłuste mleko w proszku. Mleko pełnotłuste w proszku zachowuje wszystkie właściwości mleka płynnego, ale ma znacznie wydłużony okres przydatności do spożycia. Foodcom oferuje produkt o czystym smaku, wysokiej wartości odżywczej i barwie od białej do kremowej. Ma czysty zapach bez obcych zapachów.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Mleko w proszku nadziewane tłuszczem jest wytwarzane przez zmieszanie tłuszczu roślinnego i wysokiej jakości odtłuszczonego mleka. Ta mieszanina jest następnie suszona rozpyłowo. Mleko w proszku nadziewane tłuszczem może być całkowitym lub tylko częściowym substytutem pełnego mleka w proszku / pełnotłustego mleka w proszku, ponieważ jest bardziej ekonomiczne. Można to osiągnąć dzięki zbliżonym właściwościom organoleptycznym, fizycznym i chemicznym.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kazeina podpuszczkowa jest wytwarzana z odtłuszczonego mleka koagulowanego podpuszczką. Po koagulacji jest oddzielany od białek serwatki, laktozy i minerałów w celu oczyszczenia produktu końcowego. Później jest zagęszczany i suszony. Produkt końcowy ma postać drobnoziarnistego, sypkiego proszku o kremowo-białej barwie, o neutralnym zapachu i smaku. Foodcom SA dostarcza naturalną i świeżą kazeinę podpuszczkową o oczkach od 30 do 90.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Laktoza to naturalny cukier mleczny. Stanowi 3,5% -5,0% mleka krowiego i może być ekstrahowany w procesie filtracji. Następnie laktoza jest krystalizowana i kruszona. Rozmiary ziaren są podzielone przez siatkę. Foodcom może zaopatrywać swoich Partnerów Biznesowych w cząstki o różnej wielkości, odpowiednie do wielu zastosowań. Laktoza jest jednym z najlepszych składników nabiału w żywności i paszach ze względu na łagodny smak, białą barwę i niską kaloryczność. Jego taniość, niska higroskopijność i rozpuszczalność w wodzie przyczyniają się do jego popularności. Może być stosowany w produkcji ciast, wyrobów cukierniczych i czekolady jako wzmacniacz smaku i słodzik. Laktoza jest ważnym składnikiem farmaceutycznym i żywieniowym.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Izolat białka serwatki otrzymywany jest poprzez zagęszczanie i oczyszczanie Koncentratu Białka Serwatki w celu obniżenia zawartości tłuszczu i węglowodanów w serwatce. Proces może być prowadzony z wykorzystaniem separacji membranowej lub wymiany jonowej. WPI uznawany jest za produkt o najwyższej czystości i koncentracji białka.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Kazeina kwaśna jest wytwarzana z pasteryzowanego i odtłuszczonego mleka koagulowanego kwasem solnym. Po koagulacji i utworzeniu skrzepu jest on oddzielany i wypłukiwany z białek serwatki w celu oczyszczenia produktu końcowego. Później jest zagęszczany, mielony i suszony. Produkt końcowy ma postać drobnoziarnistego, sypkiego proszku o jasnej barwie, o neutralnym zapachu i smaku. Foodcom SA dostarcza naturalną i świeżą kwaśną kazeinę o oczkach od 30 do 90.

Poproś o wycenę
Filtry

Wyniki dla

Mleko w proszku i skondensowane - Import eksport

Liczba wyników

13 Produkty

Kategorii firm