Polska
Producent/ Wytwórca
Polska
Cebula smażona to dodatek smakowy przeznaczony do stosowania jako dodatek do potraw w celu nadania im specyficznych walorów smakowych. Wykorzystywana jest w przetwórstwie spożywczym, gastronomicznym, piekarnictwie, zakładach mięsnych, garmażeryjnych oraz rybnych.
Poproś o wycenęPolska
Cebula smażona to dodatek smakowy przeznaczony do stosowania jako dodatek do potraw w celu nadania im specyficznych walorów smakowych. Wykorzystywana jest w przetwórstwie spożywczym, gastronomicznym, piekarnictwie, zakładach mięsnych, garmażeryjnych oraz rybnych.
Poproś o wycenęPolska
Fried onions are a flavor enhancer intended for use as an addition to dishes to give them specific taste qualities. They are used in the food processing, culinary, bakery, meat, deli, and fish industries.
Poproś o wycenęProducent/ Wytwórca
Dojutrów 1C
62-814 Blizanów - Polska
Polska
Sorbinian potasu jest wysoce skutecznym, bezpiecznym i nietoksycznym środkiem konserwującym żywność. Chociaż sorbinian potasu jest jednym z wielu konserwantów na rynku, jest jednym z najlepszych, ponieważ jest nieszkodliwy i wszechstronny. Sorbinian potasu jest w dużej mierze produkowany syntetycznie. Jest to proszek bez smaku i zapachu. Według FDA jest uważany za bezpieczny w użyciu, ponieważ rozkłada się w organizmie na wodę i dwutlenek węgla. Znajduje się na liście konserwantów, które mogą być stosowane w produktach kosmetycznych z ograniczeniami. Jego maksymalne dopuszczalne stężenie w produkcie końcowym wynosi 0,6% w przeliczeniu na kwas sorbinowy. Najlepiej sprawdza się w środowisku kwaśnym, w przeciwnym razie jego właściwości są znacznie słabsze.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców