Co to jest olej kokosowy? Wyprodukowany w 100% z ekologicznego suszonego orzecha kokosowego, olej kokosowy z pierwszego tłoczenia jest bogaty w białko, witaminy, przeciwutleniacze i ma wysoką wartość odżywczą, ma wiele przydatnych zastosowań w życiu Funkcja oleju kokosowego 1. Demakijaż. 2. Kiedy zmieszasz olej kokosowy z gorącą wodą, możesz użyć go bezpośrednio jako odżywki do skóry i możesz samodzielnie zrobić maseczki do włosów. 3. Nałóż cienką warstwę oleju kokosowego, aby zapobiec spierzchnięciu ust. 4. Nałożenie niewielkiej ilości oleju kokosowego na poparzoną słońcem skórę ma działanie naprawcze. 5.Usuń bliznę. 6. Mieszanie olejków eterycznych do masażu ciała. Zastosowanie oleju kokosowego Wyprodukowany w 100% z ekologicznego suszonego orzecha kokosowego, olej kokosowy z pierwszego tłoczenia jest bogaty w białko, witaminy, przeciwutleniacze i ma wysoką wartość odżywczą, ma wiele przydatnych zastosowań w życiu
Holandia
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i globalnej sieci jesteśmy ekspertami w eksporcie oleju słonecznikowego. Chętnie zajmiemy się logistyką, abyś mógł cieszyć się naszymi produktami bez obaw. Nasz olej słonecznikowy ma 24-miesięczny okres przydatności do spożycia, co oznacza, że można się nim cieszyć przez długi czas. Co więcej, nasz produkt posiada certyfikat halal, dzięki czemu jest odpowiedni dla szerokiego zakresu wymagań dietetycznych. Olej słonecznikowy FlevoTrade jest produkowany w nowoczesnych fabrykach, które spełniają odpowiednie normy bezpieczeństwa i jakości: -ISO 22000 (Food Safety System Cerficiation) -ISO 9001 (Certyfikacja Systemu Jakości) -HALAL
Poproś o wycenęPolska
BIO olej kokosowy jest olejem najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, tłoczony na zimno i nieoczyszczony. Pochodzi z upraw ekologicznych. Uzyskuje się go w wyniku tłoczenia miąższu owoców palmy kokosowej. Ma konsystencję stałą i biały kolor w temperaturze do około 26°C. Poniżej 26°C przybiera konsystencją półpłynną.Jest odporny na wysokie temperatury, dzięki temu idealnie nadaje się do smażenia.93% składu oleju, to kwasy tłuszczowe nasycone (kwas laurynowy, mirystynowy, palmitynowy, stearynowy, kaprylowy, kaprynowy). W przeciwieństwie do tłuszczów zwierzęcych są to tłuszcze nasycone o średniej długości łańcucha, które przekształcane są przez organizm bezpośrednio w energię, a nie odkładane w postaci zapasów tłuszczu lub złogów. Pozostałe 7% stanowią kwasy tłuszczowe nienasycone (oleinowy Omega-9 i linolowy Omega-6). To właśnie te składniki sprawiają, że olej jest tak cenny. Kwas laurynowy, który jest głównym składnikiem oleju (50%), ma właściwości antybakteryjne, antywirusowe i anty
Poproś o wycenęPolska
Olej kokosowy Extra Virgin jest olejem najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, tłoczony na zimno i nieoczyszczony. Uzyskuje się go w wyniku tłoczenia miąższu owoców palmy kokosowej. Ma konsystencję stałą i biały kolor w temperaturze do około 26°C. Poniżej 26°C przybiera konsystencją półpłynną.Jest odporny na wysokie temperatury, dzięki temu idealnie nadaje się do smażenia.93% składu oleju, to kwasy tłuszczowe nasycone (kwas laurynowy, mirystynowy, palmitynowy, stearynowy, kaprylowy, kaprynowy). W przeciwieństwie do tłuszczów zwierzęcych są to tłuszcze nasycone o średniej długości łańcucha, które przekształcane są przez organizm bezpośrednio w energię, a nie odkładane w postaci zapasów tłuszczu lub złogów. Pozostałe 7% stanowią kwasy tłuszczowe nienasycone (oleinowy Omega-9 i linolowy Omega-6). To właśnie te składniki sprawiają, że olej jest tak cenny. Kwas laurynowy, który jest głównym składnikiem oleju (50%), ma właściwości antybakteryjne, antywirusowe i antygrzybiczne.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców