Opis

Parametry techniczne każdego urządzenia ustalane są indywidualnie dla aplikacji. Po konsultacji i zdefiniowaniu potrzeb produkcyjnych obliczane są gabaryty i zapotrzebowanie na czynniki grzewcze. Zalety: - ruchoma grzałka zabezpiecza produkt przed przypalaniem oraz zwiększa skuteczność wymiany ciepła poprzez ciągłe mieszanie surowca. - zastosowanie bezpośredniego wtrysku pary - delikatność traktowania surowca podgrzewanego. - duży współczynnik wymiany ciepła ok. 5-krotnie większy niż w standardowym podgrzewaczu rurowym oraz brak konieczności stosowania pompy zasilającej Więcej informacji na stronie producenta.

Napoje - maszyny i urządzenia przemysłowe
  • rozmrażanie owoców
  • podgrzewanie owoców i warzyw
  • rozmrażanie warzyw

Cechy charakterystyczne wyrobu

Wydajność do 25 ton/h przy rozparzaniu z temperatury -30°C do +5°C
Medium grzewcze woda grzewcza lub para o ciśnieniu do 4 bar
Gatunek materiału AISI 304

Dokumentacja dodatkowa

Potrzebujesz informacji od sprzedawcy?

Podziel się na: