SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Produkcja firmy Cacio di Pienza jest tradycją mającą bardzo dawne początki, która jest przekazywana z pokolenia na pokolenie. Producenci mleka połączyli się, by stworzyć Spółdzielnię di Cotignano i używają typowych metod transformacji, zachowując je: zaopatrzenie w mleko, którego charakterystyczne aromaty pochodzą z typowych traw łąk doliny Val d'Orcia, techniki końcowego procesu dojrzewania, a zwłaszcza szczególne starania poświęcone jakości serów.

Strony internetowe przedsiębiorstwa

działalność

Zdjęcia umieszczone przez przedsiębiorstwo

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Sery
  • ser pecorino bio
  • pecorino bez laktozy
  • MARZOLINO
  • FRESCHELLO
  • marzolino bez laktozy
  • pecorino de pienza
  • ricotta z mleka owczego
  • ser z mleka owcy toskańskiej
  • ser owczy półdojrzały
  • ser owczy dojrzały
  • ricotta
  • ser owczy z pieprzem
  • ser owczy suchy

Powiększ listę

 Dodatkowe informacje

Edytuj treści związane z moim przedsiębiorstwem

Kluczowe cyfry

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Organizacja

  • Typ przedsiębiorstwa
    Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba, Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Działalność podstawowa
    Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Regionalny
Krajowy
Europejski
Międzynarodowy
Zielony : obszar w zasięgu
Szary: obszar poza zasięgiem

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

Informacje handlowe

Incotermes

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Sposoby płatności

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Banki

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

R73651210 1660 p v

Wyszukiwania powiązane