SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Produkcja firmy Cacio di Pienza wywodzi się z dawnej tradycji. Producenci mleka utworzyli spółdzielnię Cooperativa di Cotignano, która kontynuuje tradycyjne metody: zaopatrzenie w mleko, o charakterystycznych zapachach ziół z łąk doliny Val d'Orcia, czas dojrzewania, a zwłaszcza dbałość o jakość serów. Spółdzielnia przechowuje prawie całość posiadanego mleka w zakładzie odpowiadającym normom UE: mogąc przetwarzać jego znaczną ilość i produkować różne rodzaje sera . Nasze produkty są wytwarzane wyłącznie z mleka owczego.

Strony internetowe przedsiębiorstwa

działalność

Zdjęcia umieszczone przez przedsiębiorstwo

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Sery
  • ser owczy bio
  • ser owczy bez laktozy
  • MARZOLINO
  • pecorino de pienza
  • ricotta z mleka owczego
  • ser z mleka owcy toskańskiej
  • ser owczy półdojrzały
  • ser owczy dojrzały
  • ricotta
  • ser owczy z pieprzem
  • ser owczy suchy

Powiększ listę

 Dodatkowe informacje

Edytuj treści związane z moim przedsiębiorstwem

Kluczowe cyfry

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Organizacja

  • Typ przedsiębiorstwa
    Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba, Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Działalność podstawowa
    Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Regionalny
Krajowy
Europejski
Międzynarodowy
Zielony : obszar w zasięgu
Szary: obszar poza zasięgiem

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

Informacje handlowe

Incotermes

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Sposoby płatności

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Banki

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

R73651210 1660 v

Wyszukiwania powiązane