Polska
Działalność wielobranżowa
Pracownia Cukiernicza "Śliwa" znajduje się przy ul. Królewskiej 8 w Krakowie. Istnieje od 1958 roku. Jej założycielami byli Stanisław i Apolonia Śliwa. Jest firmą typowo rodzinna, przechodzącą z pokolenia na pokolenie. Obecnie jej prowadzeniem zajmuje się rodzeństwo Piotr Śliwa oraz Małgorzata Bejm. Założyciel, Stanisław Śliwa był dyplomowanym mistrzem cukierniczym, praktykował u znanych krakowskich cukierników. Zdobył wiele nagród w konkursach krajowych i zagranicznych w czym pomogło mu zamiłowanie i zdolności. Efektem tego jest wysoka jakość produktów, które do dziś bazują na starych recepturach i naturalnych składnikach. Dziś kontynuowaniem tradycji firmy zajmują sie dzieci oraz wnukowie, dzięki czemu tradycje nadal są podtrzymywane.
Działalność wielobranżowa
Królewska 8
30-045 Kraków - Polska
Rumunia
Zastosowanie: Torby papierowe płaskie i saszetkowe, stosowane głównie w restauracjach typu fast food. Produkcja: są produkowane w 100% automatycznie z kontrolowaną aplikacją ekologicznych klejów przemysłowych na bazie wody. Personalizacja: mogą być drukowane na najwyższym poziomie jakości w maksymalnie 10 kolorach liniowych i / lub polichromiach, w tym specjalnych: złotym, metalicznym srebrnym z ekologiczną farbą na bazie wody do kontaktu z żywnością. Rozdzielczość druku może z łatwością osiągnąć 300 dpi. Materiał: biały papier pierwotny lub naturalny kraft, lub z pewnym procentem włókien z recyklingu, różne grubości (25-50 GSM), certyfikowany FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001. Rozmiary: Zazwyczaj produkujemy dziesięć rozmiarów, które są "bestsellerami" zarówno na rynku UE, jak i USA. Najczęściej zamawianym rozmiarem jest 160 x 160 mm. Zdolność produkcyjna: ponad 200 milionów sztuk rocznie. Chcesz otrzymać próbki i wycenę? Czekamy na Twoje zapytanie!
Poproś o wycenęPolska
Demineralizowana serwatka w proszku (DEMI) jest produkowana poprzez usunięcie części minerałów z płynnej słodkiej serwatki. W zależności od celu łączy się wiele technik: wymianę jonową, elektrodializę, ultrafiltrację, mikrofiltrację lub nanofiltrację. Demineralizowana serwatka w proszku (90% demineralizacji) jest szeroko stosowana w produkcji odżywek dla niemowląt na mleku. Pozwala na stworzenie składu najbardziej zbliżonego do mleka matki. Dzięki stabilności termicznej, jak również zdolności płynięcia, DEMI doskonale nadaje się do przechowywania w trudnych warunkach (stabilność termiczna). Ponadto jest alternatywą dla SWP, który jest stosowany ze względów żywieniowych lub smakowych. Wśród wielu zastosowań najbardziej popularne są premiksy spożywcze, zabielacze do kawy i herbaty, wyroby cukiernicze, napoje odżywcze, nadzienia kremowe, zupy i inne.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców