Portugalia
Producent/ Wytwórca
SenrasDairy wytwarza sery domowe z mleka krowiego pochodzącego z gospodarstwa rodzinnego. Okrągłe w kształcie, nasze sery o unikatowym smaku powstają z użyciem: - mleka krowiego pasteryzowanego, enzymów mlecznych, koagulantów, soli i lizozymu, - świeże, dojrzewanie przez 1, 3 do 6 miesięcy - miękkie, kremowe lub półtwarde - z gładką skórką, jednolite, świeże lub suszone, bez pleśni - o kolorze jasno-żółtym. Sprzedajemy detalistom, hurtowniom, hypermarketom. Produkujemy także lody domowe..
Producent/ Wytwórca
Rua do Cruzeiro nº 37
4760-728 Ribeirao - Portugalia
Grecja
Ser roślinny o smaku goudy Z olejem kokosowym Równomiernie się topi Nie zawiera nabiału Bez laktozy Bezglutenowy Bez soi
Poproś o wycenęGrecja
Vegan Parmesan to roślinna alternatywa sera o smaku parmezanu. Ten parmezan bez laktozy jest idealny do przygotowywania dań wegańskich
Poproś o wycenęGrecja
Wegański ser o smaku edamskim bezmleczny ser o smaku edamskim w plastrach i blokach na kanapki i tosty Edam bez laktozy
Poproś o wycenęPolska
Gouda to holenderski żółty ser wytwarzany z mleka krowiego. Jest to ser dojrzewający (pół)twardy. Produkt dostępny w postaci bloku lub kostki owiniętej folią w kolorze żółtym lub czerwonym. Gouda charakteryzuje się łagodnym smakiem, który wzmacnia się wraz z długością procesu dojrzewania. Smak jest łagodny, delikatny i aromatyczny z delikatnym posmakiem pasteryzacji, który może być lekko kwaśny lub pikantny. Ma jędrną, gładką konsystencję i konsystencję. Możemy również zaoferować Goudę z niską zawartością soli, co zapewnia bardziej pikantny smak. Okres trwałości Gouda 45-48% wynosi około 3-12 miesięcy. Produkt należy przechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w Goudę 45-48% w blokach 3 kg lub euroblokach 15 kg.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców