Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Polska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Płatki Jęczmienne Błyskawiczne z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Nasze produkty są oczyszczane i pakowane w naszym zakładzie, przykładamy szczególną uwagę do jakości produktów. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty. Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale sprawdzają się jako dodatki do do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Płatki owsiane wytwarza się z owsa siewnego. Płatki owsiane błyskawiczne otrzymamy, jeśli ziarno poddane zostanie dodatkowemu działaniu pary, która rozmiękcza i rozluźnia jego strukturę. Takie płatki przygotowuje się najszybciej, ponieważ szybko miękną i chłoną wodę. Wystarczy zalać je wrzątkiem lub gorącym mlekiem i są gotowe. Płatki owsiane to przede wszystkim dużo błonnika i białka oraz bogactwo witamin – zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz magnez i fosfor, które mają zbawienny wpływ na nasz organizm. Są głównym składnikiem tradycyjnej owsianki, wykorzystywane są również do ciast i deserów.
Poproś o wycenę