Piece do pizzy

Piece do pizzy opalane drewnem, ogrodowe, profesjonalne

Opis

Piec występuje w dwóch opcjach; piec opalany drewnem i piec opalany gazem lub drewnem tzw. piec hybrydowy. W przypadku pieca opalanego gazem dostają Państwo osłonę, która zasłania palnik gazowy i umożliwia użycie drewna jako opału. Piece do pizzy wykonane są ze szlachetnej stali nierdzewnej, ściany są izolowane wełną ceramiczną, a podłoga płytą wermikulitową. Wewnętrzna kopuła spalania w połączeniu razem z izolacją znakomicie kumuluje temperaturę w szamocie, który długo utrzymuje temperaturę. Piec uzyskuję temperaturę 500 stopni już po około 25 minutach. Pozwala to na wypiek pizzy w 60 sekund. W piecu możemy wypiekać chleb i różnego rodzaju pieczywo wiec sprawdzi się jako tzw. piec chlebowy . Piec śmiało można stosować jako zamiennik grilla w którym możemy wypiekać mięsa/warzywa na brytfannach.

  • piec do pizzy
  • piec do pizzy
  • piec do pizzy opalany drewnem
  • piec do pizzy profesjonalny

Domain icon Producent/ Wytwórca

39-300 Złotniki - Polska

Skontaktuj się

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo