Olej sojowy do gotowania/olej sojowy rafinowany

Olej sojowy jest powszechnym rodzajem oleju kuchennego, który kojarzy się z kilk

Opis

RAFINED SOYBEAN OIL jest największym producentem nasion soi na świecie. Olej sojowy to produkt składający się głównie z trójglicerydów kwasów tłuszczowych, które są otrzymywane z: nasiona Glycine max (L) Merrill, za pomocą odpowiednich procesów technologicznych. Każdy olej jadalny do spożycia przez ludzi musi spełniać następujące specyfikacje: 25°C Wygląd: lepka ciecz, klarowna i półprzezroczysta, wolna od osadów i ciał obcych. Kolor: Jasnożółty. Smak: Gładka, lekko smakująca cecha źródła nasion. Zapach; Miękki, wygodny, bez jełczenia.

  • Oleje roślinne
  • olej sojowy

Domain icon Producent/ Wytwórca

N9 0TZ London - Zjednoczone Królestwo

Skontaktuj się

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo