Francja
Agent/ Przedstawiciel
Firma OVANIS S.A.S, jest Agent/ Przedstawiciel, roku i działającą w sektorze Żółtka suszone i płynne. Jest również obecna w dziedzinach białko jajka, produkty jajeczne mrożone dla restauracji i użytku zbiorowego, mrożony produkt z jaj, i produkty z jaj w proszku. Ma siedzibę w Roissy En France, Francja.
Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:
Agent/ Przedstawiciel
69 Rue De La Belle Etoile
95700 Roissy En France - Francja
Polska
Proces produkcji proszku jajecznego rozpoczyna się od świeżych jaj, które są przepuszczane przez różne zaawansowane maszyny. Po usunięciu skorupek mieszanina jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach magazynowych w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone rozpyłowo w cienkiej warstwie. Produkt końcowy występuje w postaci wysuszonej i sproszkowanej. Produkt ten jest również często określany jako „sproszkowane jajko”, „jajo w proszku” lub „jajko w proszku w proszku”. Zawiera około 30-37% zawartości białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnożółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców