Sprzedajemy hurtową mąkę najwyższej i pierwszej klasy na terenie całej Ukrainy i na eksport zgodnie z zasadami incoterms 2010. Najwyższa klasa: zawartość kalorii - 334 kcal; Białka - 10,8 g; Tłuszcze - 1,3 g; Węglowodany: 69,9 g. Pierwsza klasa: zawartość kalorii - 329 kcal; Białka - 11,1 g .; Tłuszcze - 1,5 g; Węglowodany - 67,8 g. Zakład znajduje się w obwodzie kijowskim, o objętości do 200 000 ton miesięcznie. Zrobimy to w wygodnym dla Ciebie opakowaniu, zastosuj swoje logo. Cena 1240 PLN / tonę z VAT. Płatność przelewem, odbiór. W przypadku wszystkich pytań napisz na telegram +380 (99) 226 87 73 lub na adres medicproexp@gmail.com
Polska
Produkt jest wytwarzany przez uwodnienie gęstej mąki pszennej w celu aktywacji glutenu, a następnie zmianę uwodnionej masy w celu wyeliminowania skrobi, poprzez ekstrakcję wyłącznie glutenu. Gluten jest następnie suszony i mielony z powrotem na proszek. Produkt może być stosowany jako spoiwo, dzięki dużej elastyczności i właściwościom poprawiającym teksturę. Pozwala na zatrzymanie gazu i pary wodnej, dodając objętości i lekkiej konsystencji wypiekom bogatym w mąki pełnoziarniste lub zboża gruboziarniste. Służy do uzyskania puszystości w produktach słodkich i słonych.
Poproś o wycenęPolska
Mąka migdałowa wytwarzana jest ze zmielonych migdałów. Jest mąką bezglutenową oraz z niskim indeksem glikemicznym. Zarówno migdały, jak i mąka z nich wytwarzana, są skarbnicą składników odżywczych. Znajdziemy w nich między innymi białko oraz niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT), minerały, takie jak: magnez, fosfor, wapń i potas oraz witaminy ze szczególnym uwzględnieniem witaminy E, uznawanej przez wielu za witaminę młodości. Wśród wszystkich orzechów migdały wyróżnia najwyższa zawartość tej witaminy. Mąka migdałowa jest składnikiem popularnej diety ketogenicznej. Ma niską zawartość węglowodanów i stanowi doskonałe źródło NNKT oraz białka. Używana jest również do przygotowania bezglutenowych potraw i deserów.
Poproś o wycenęPolska
Kasza owsiana jest produkowana się z całych ziaren owsa – tak powstaje pęczak owsiany.Kasza owsiana jest doskonałym źródłem białka, węglowodanów złożonych oraz błonnika pokarmowego, zarówno rozpuszczalnego, jak i nierozpuszczalnego w wodzie. Ponadto jest bogata w witaminy, głównie z grupy B i witaminę E, oraz w składniki mineralne, takie jak żelazo, fosfor, magnez, wapń, miedź. Kasza owsiana sprawdzi się jako samodzielne danie śniadaniowelub obiadowe. Ugotowane ziarna sprawdzają się jako podstawa dań typu kaszotto. To także doskonały dodatek do wypieków ciast, czy też sałatek.
Poproś o wycenęGrecja
Łatwo krojone, bezglutenowe z tłuszczem roślinnym (kokos+palma) Idealne do kanapek i burgerów!
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców