Firma MRK OYUNCAK VE PAZARLAMA TIC. VE SAN. LTD.STI, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Cukier. Jest również obecna w dziedzinach drażetki z napisami, zabawki - hurt, i Snack Foods. Ma siedzibę w Sakarya, Turcja.
Herkese merhaba, %100 doğal elma, zencefil, nar ve propolisin mükemmel kombinasyonu ile oluşturulmuş yepyeni ve dünya çapında sertifikalı ek içeceğimizi sizlere tanıtmaktan gurur duyuyorum. Koronaya karşı vücut direnci sağlamak için mükemmeldir. 7'den 70'e her yaştan kişiye uygun Eczanelerde satılan ilk ve tek sıvı içecek ürünü. Taze sipariş vermek isteyenler lütfen benimle iletişime geçsin. +905526544949 (whatsapp,viber )
,,Dodo cukrus" Demerara to sypki, złoto-brązowy cukier z jednorodnymi, błyszczącymi kryształkami o chrupiącej teksturze. Ma wyjątkowy, bogaty aromat, który może zaskoczyć niektórych ludzi, którzy uważają, że cukier nie ma zapachu. Tak właśnie pachnie melasa powstająca podczas przetwarzania trzciny cukrowej - to naprawdę bardzo naturalny produkt. Miłośnicy kawy, którzy próbują kawy z tym cukrem, twierdzą, że nadaje on napojowi wyjątkowy smak. Cukier Demerara nadaje się do aromatyzowania napojów, ciast, sosów i syropów, nadając potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak i bogaty aromat dzięki obecności melasy trzcinowej otaczającej każdy kryształ.
Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, posypywania płatków śniadaniowych, przygotowywania sosów i syropów. Demerara wykorzystywana jest w produkcji musli oraz jako chrupiąca posypka do ciast i owoców. Cukier Demerara nada potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak.
,,Dodo Cukrus" Light Muscovado to miękki, wilgotny cukier z drobnoziarnistymi, jasnobrązowymi kryształkami, bogaty w naturalną melasę, która nadaje mu lepką konsystencję, wyjątkowy smak i aromat. Stosowany jest w cukiernictwie, w piekarnictwie, zwłaszcza w pikantnych ciastach owocowych i piernikach, a także do przygotowywania pikantnych potraw oraz słodko-kwaśnych sosów. Doskonale nadaje się również do karmelizowania popcornu. Produkt ten jest wytwarzany z soku trzcinowego w naturalnym procesie, tj. bez chemikaliów i dodatków.
Powolne uwalnianie poziomu cukru we krwi;
Pomaga kontrolować poziom insuliny;
Certyfikat Glycemic Index Foundation. Testowany na ochotnikach z cukrzycą i niezależnych konsumentach;
Produkt przetestowany i zatwierdzony z IG na poziomie 51 przez niezależne organizacje międzynarodowe: Oxford Brookes University, Anglia;
Sucre Roux zmieszany z przeciwutleniaczami, naturalnie pozyskiwanymi z trzciny cukrowej;
Pakowany w plastikową torebkę 300g/500g w pudełku, opakowanie nadające się do recyklingu;
Zdrowszy i smaczniejszy cukier;
Kostki cukru pozwalają lepiej kontrolować spożycie cukru;
Wzmacnia smak i aromat napojów i potraw kulinarnych;
Produkt przyczynia się do stabilizacji poziomu cukru we krwi;
Powolne uwalnianie energii;
Po spożyciu przez diabetyka nie występuje szczytowy poziom cukru we krwi, w przeciwieństwie do standardowych cukrów.
Stymuluje układ odpornościowy;
Poprawia naturalny koloryt i jędrność skóry;
Obniża poziom złego cholesterolu;
Chroni wątrobę i serce;
Minimalizuje efekt procesu starzenia;
Może zmniejszać ryzyko niektórych form raka...