Laktoza

Web icon

Opis

Laktoza to naturalny cukier mleczny. Stanowi 3,5% -5,0% mleka krowiego i może być ekstrahowany w procesie filtracji. Następnie laktoza jest krystalizowana i kruszona. Rozmiary ziaren są podzielone przez siatkę. Foodcom może zaopatrywać swoich Partnerów Biznesowych w cząstki o różnej wielkości, odpowiednie do wielu zastosowań. Laktoza jest jednym z najlepszych składników nabiału w żywności i paszach ze względu na łagodny smak, białą barwę i niską kaloryczność. Jego taniość, niska higroskopijność i rozpuszczalność w wodzie przyczyniają się do jego popularności. Może być stosowany w produkcji ciast, wyrobów cukierniczych i czekolady jako wzmacniacz smaku i słodzik. Laktoza jest ważnym składnikiem farmaceutycznym i żywieniowym.

  • Mleko w proszku i skondensowane
  • mleczny cukier
  • Importuj eksportuj laktozę
  • laktoza

Domain icon Dystrybutor

01-208 Warszawa, Poland - Polska

Skontaktuj się