Włochy
Producent/ Wytwórca
Produkujemy i rozprowadzamy linię świeżych serów NONNO NANNI, której główne wyroby to Stracchino klasyczne, Stracchino z jogurtu i Stracchino z probiotykami. Gamę serów uzupełniają sery Squaquerello, Robiola – który istnieje również w wersji Robiola bez laktozy i Robiola z koziego mleka - Primosale, Fior di Stracchino, szczególnie kremowy ser Stracchino w pojemnikach, i ostatnia nowość: świeży ser w wersji do smarowania. Przetwarzamy prawie 60 tys. ton mleka rocznie.
Producent/ Wytwórca
Via Fante D'Italia, 26
31040 Giavera Del Montello - Włochy
Grecja
Ser roślinny o smaku goudy Z olejem kokosowym Równomiernie się topi Nie zawiera nabiału Bez laktozy Bezglutenowy Bez soi
Poproś o wycenęGrecja
Vegan Parmesan to roślinna alternatywa sera o smaku parmezanu. Ten parmezan bez laktozy jest idealny do przygotowywania dań wegańskich
Poproś o wycenęGrecja
Wegański ser o smaku edamskim bezmleczny ser o smaku edamskim w plastrach i blokach na kanapki i tosty Edam bez laktozy
Poproś o wycenęPolska
Gouda to holenderski żółty ser wytwarzany z mleka krowiego. Jest to ser dojrzewający (pół)twardy. Produkt dostępny w postaci bloku lub kostki owiniętej folią w kolorze żółtym lub czerwonym. Gouda charakteryzuje się łagodnym smakiem, który wzmacnia się wraz z długością procesu dojrzewania. Smak jest łagodny, delikatny i aromatyczny z delikatnym posmakiem pasteryzacji, który może być lekko kwaśny lub pikantny. Ma jędrną, gładką konsystencję i konsystencję. Możemy również zaoferować Goudę z niską zawartością soli, co zapewnia bardziej pikantny smak. Okres trwałości Gouda 45-48% wynosi około 3-12 miesięcy. Produkt należy przechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w Goudę 45-48% w blokach 3 kg lub euroblokach 15 kg.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców