Lactalis Nutrition Santé private label launches its blog, available now on our website. Come and check it out! LNS Private Label Team
Francja
Producent/ Wytwórca
Lactalis Nutrition Santé private label launches its blog, available now on our website. Come and check it out! LNS Private Label Team
www.vitafoods.eu.com Lactalis Nutrition Santé Private Label team will take part in the Vitafoods Europe Fair, from the 7th to the 9th of May in Geneva. You are welcome to contact us prior to the fair or directly come and meet us during these three days, we will be pleased to exchange with you. Looking forward to meeting you ! LNS Private Label Team
World of Private Label http://www.plmainternational.com/ Lactalis Nutrition Santé Private Label team will take part in the PLMA fair the 29th and 30th of May in Amsterdam. You are welcome to contact us prior to the fair or directly come and meet us during these two days, we will be pleased to exchange with you ! Looking forward to meeting you, LNS private label team
http://www.vitafoods.eu.com/ Lactalis Nutrition Santé Private Label team will take part in the Vitafoods Europe fair, from the 15th to the 17th of May in Geneva. You are welcome to contact us prior to the fair or directly come and meet us on stand P131 during these three days, we will be pleased to exchange with you. Looking forward to meeting you ! LNS private label team
Producent/ Wytwórca
Parc d'activités de Torcé
Secteur Est
35370 Torce - Francja
Polska
Koncentrat białka serwatkowego 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) jest produkowany ze słodkiej serwatki w zaawansowanym procesie niskotemperaturowej ultrafiltracji. Dlatego większość białek pozostaje nienaruszona. WPC zawiera około 35-90% białek mleka. Ten proszek jest bezsmakowy i dlatego można nadać mu dowolny smak lub aromat. WPC 80 Instant znajduje zastosowanie w produkcji lodów, jogurtów, napojów, wyrobów wędliniarskich oraz głównie w żywieniu sportowców. Koncentrat instant łatwo rozpuszcza się nawet w zimnej wodzie. WPC 80 Instant dostępny jest w opakowaniach 15/20/25kg lub „Big Bag” 500-1000kg. Średni okres przydatności do spożycia WPC 80 Instant wynosi około 12 miesięcy. Zawartość białka: min. 80% Zawartość tłuszczu: maks. 8% Zawartość popiołu max. 3,5%
Poproś o wycenęPolska
Permeat jest produkowany ze świeżego pasteryzowanego odtłuszczonego mleka, powstałego po ultrafiltracji mleka w celu ekstrakcji białek i tłuszczów. Produkt jest następnie suszony przy użyciu zaawansowanych technik suszenia rozpyłowego. Produkt jest czasem nazywany „serwatką odbiałczoną”, gdy jest uzyskiwany z serwatki. Dzięki temu, że permeat serwatki jest bogaty w laktozę, ale ma niską zawartość białka, może być stosowany do produkcji słodyczy, wyrobów piekarniczych i tłuszczów. Dodawany jest również do produkcji lodów, serów topionych, napojów i kosmetyków.
Poproś o wycenęPolska
Whey Protein Concentrate 80% (WPC 80) jest produkowany ze słodkiej serwatki w zaawansowanym procesie niskotemperaturowej ultrafiltracji. Taka obróbka redukuje pewną ilość składników niebiałkowych, aby otrzymać produkt o zawartości białka na poziomie minimum 80%. Ten proszek jest bezsmakowy i dlatego można nadać mu dowolny smak lub aromat.
Poproś o wycenęPolska
Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowanego mleka odtłuszczonego poprzez filtrację i suszenie rozpyłowe. Stosunek wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości laktozy sprawia, że produkt ten jest powszechnie stosowany w produkcji żywności niskowęglowodanowej oraz napojów wzbogaconych w białko. Można go również dodawać między innymi do wypieków, deserów, produktów hodowlanych, napojów mlecznych, sosów i serów.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców