Turcja
Producent/ Wytwórca
Firma HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Produkty z jaj. Jest również obecna w dziedzinach jajka kategorii a, jajka z białą skorupą, i jajka z kury z chowu wolnowybiegowego. Ma siedzibę w Istanbul, Turcja.
Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:
Producent/ Wytwórca
Kocatepe, Megacenter 4 C, 34045
34045 Istanbul - Turcja
Polska
Proces produkcji proszku jajecznego rozpoczyna się od świeżych jaj, które są przepuszczane przez różne zaawansowane maszyny. Po usunięciu skorupek mieszanina jest filtrowana i przechowywana w zbiornikach magazynowych w temperaturze około 4 stopni, następnie jaja są pasteryzowane i suszone rozpyłowo w cienkiej warstwie. Produkt końcowy występuje w postaci wysuszonej i sproszkowanej. Produkt ten jest również często określany jako „sproszkowane jajko”, „jajo w proszku” lub „jajko w proszku w proszku”. Zawiera około 30-37% zawartości białka. Kolor waha się od jasnego do ciemnożółtego. Produkt oferowany przez Foodcom jest wolny od GMO.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców