Gorczyca saperska

Gorczyca

Opis

GORCZYCA SAREPSKA (Brassica juncea L.) Ziarna rośliny zwanej także kapustą sarepską, o odcieniach od żółtego do brązowego. Bogate w tłuszcze (ok. 35%). Cechują się umiarkowanym stopniem ostrości. Wykorzystywane przede wszystkim w produkcji musztard oraz w branży medycznej. Oferta: – całe nasiona gat. I – całe nasiona gat. II Czystość: 98-99,99% Pakowanie: – worek papierowy 20-25 kg – worek polipropylenowy 20-25 kg – worek polietylenowy – big-bag

  • Zboża, ziarna zbożowe
  • gorczyca
  • gorczyca saperska
  • ziarno gorczycy saperskiej

Domain icon Producent/ Wytwórca

97-438 Rusiec - Polska

Skontaktuj się

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo